ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Δεν μπορεί να κάνει συμβούλιο η Αλημπατε!!

Αλλη μια προσπάθεια της Δημάρχου Ερετρίας Αμφιτρίτης Αλημπατέ για να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο στέφθηκε με αποτυχία αφού δεν εμφανίστηκε η πλειοψηφία των δημοτικών της συμβούλων!!

Μόνον 7 σύμβουλοι της συμπολίτευσης εμφανίστηκαν, αφού οι υπόλοιποι 9 ...απέχουν και την έχουν αφήσει ...μόνη, ενώ μόνον ένας παρουσιάστηκε από την παράταξη του Βελέτζα, με τον ίδιο να μην εμφανίζεται!!
Φαίνεται ότι ο ένας μετά τον άλλον παίρνουν αποστάσεις από τα "έργα και της ημέρες της Δημάρχου" και τα όσα αποκαλύπτονται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου