ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΚΟΥΡΕΝΤΙ "Απελευθερώστε η απαλλοτριώστε τα οικόπεδα άμεσα"!!

Δεν χωράει άλλη .."παπάντζα" από τον ΟΛΝΕ και τον Πρόεδρο του Ανδρ. Παπανδρέου αφού η απάντηση (σε ερώτημα του ΟΛΝΕ) έφθασε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και στην οποία "είναι σαφής η ...εντολή που δίνει για το ..σήριαλ των ιδιοκτησιών στο Κουρέντι που βρίσκονται "εντός χερσαίας ζώνης Λιμένος από το '35" και χωρίς κανείς μέχρι ...χθές να κάνει τίποτα!!

Τόσο οι αποκαλυπτικές "εκπομπές στο ΡΑΔΙΟ1 98.1" αλλά και η προσπάθειες της εκ των ιδιοκτητών κας Σακελαριάδου Λόντου, έφεραν αποτέλεσμα παρά τα εμπόδια που συνεχώς έβαζε ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Αν. Παπανδρέου!
Το έγγραφο είναι σαφές, δεν χωρά παρερμηνείας απο τον ΟΛΝΕ και τους "πανάκριβους" νομικούς του συμβούλους, και πλέον είναι υποχρεωμένοι ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ τα οικόπεδα, ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ, με την μεταφορά της χερσαίας ζώνης, και να δωθούν προς όποια χρήση στους ιδιοκτήτες!!

Δείτε το εγραφο του Υπουργείου....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου