Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

ΚΟΥΡΕΝΤΙ "Απελευθερώστε η απαλλοτριώστε τα οικόπεδα άμεσα"!!

Δεν χωράει άλλη .."παπάντζα" από τον ΟΛΝΕ και τον Πρόεδρο του Ανδρ. Παπανδρέου αφού η απάντηση (σε ερώτημα του ΟΛΝΕ) έφθασε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και στην οποία "είναι σαφής η ...εντολή που δίνει για το ..σήριαλ των ιδιοκτησιών στο Κουρέντι που βρίσκονται "εντός χερσαίας ζώνης Λιμένος από το '35" και χωρίς κανείς μέχρι ...χθές να κάνει τίποτα!!

Τόσο οι αποκαλυπτικές "εκπομπές στο ΡΑΔΙΟ1 98.1" αλλά και η προσπάθειες της εκ των ιδιοκτητών κας Σακελαριάδου Λόντου, έφεραν αποτέλεσμα παρά τα εμπόδια που συνεχώς έβαζε ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Αν. Παπανδρέου!
Το έγγραφο είναι σαφές, δεν χωρά παρερμηνείας απο τον ΟΛΝΕ και τους "πανάκριβους" νομικούς του συμβούλους, και πλέον είναι υποχρεωμένοι ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ τα οικόπεδα, ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ, με την μεταφορά της χερσαίας ζώνης, και να δωθούν προς όποια χρήση στους ιδιοκτήτες!!

Δείτε το εγραφο του Υπουργείου....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου