Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Πόλεμο κύρηξαν τα ..παράκεντρα της εξουσίας στον Καθαροσπόρη λόγω ...ανυπακοής!!

το ...μπακάλικο εν δράσει!!
Ενας ανηλεής πόλεμος διεξάγεται στο παρασκήνιο, από τα γνωστά ...παράκεντρα που θέλουν να ..ελέγχουν την εξουσία προφανώς με το .."αζημίωτο", κόντρα στον Βασίλη Καθαροσπόρη και την υποψηφιότητα του στον Δήμο Χαλκιδέων!!

Πιέσεις σε υποψηφίους του συνδυασμού του, εκμαυλισμός συνειδήσεων επι χρήμασι, φόβος και τρόμος από τους "ταχυδρόμους" του ..συστήματος για να κάμψουν το ηθικό και να αποδυναμώσουν το ψηφοδέλτιο!
Βλέπετε επί σειρά ετών αυτή η ..."καμόρα" της παραπολιτικής και του παραγοντισμού οχι μόνο στα Δημοτικά πράγματα, αλλά και στις βουλευτικές υποψηφιότητες θέλει να ελέγχει τα πάντα κυρίως πρός ..΄'ιδιον όφελος" αλλά και χάριν του μεγαλοιδεατισμού τους!
Μοιράζουν χρήμα "αβέρτα-κουβέρτα", που λέει και η πιάτσα, σε κατευθυνόμενα ΜΜΕ για να χτυπούν την υποψηφιότητα Καθαροσπόρη και απ ότι μαθαίνουμε "θα πέσει ...πολύ χρήμα στην πιάτσα με έναν και μοναδικό στόχο "να προσπαθήσουν να πλήξουν και να εξαφανίσουν την μέχρις στιγμής ...εντυπωσιακή διείσδυση του Καθαροσπόρη στην κοινωνία του Δήμου Χαλκιδέων" και θα προσπαθήσουν μέχρις ...εσχάτων αφού δεν υπάκουσε στις ...εντολές τους"!!!
Θα επανέλθουμε επί το ..σαφέστερον....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου