Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Πόλεμο κύρηξαν τα ..παράκεντρα της εξουσίας στον Καθαροσπόρη λόγω ...ανυπακοής!!

το ...μπακάλικο εν δράσει!!
Ενας ανηλεής πόλεμος διεξάγεται στο παρασκήνιο, από τα γνωστά ...παράκεντρα που θέλουν να ..ελέγχουν την εξουσία προφανώς με το .."αζημίωτο", κόντρα στον Βασίλη Καθαροσπόρη και την υποψηφιότητα του στον Δήμο Χαλκιδέων!!

Πιέσεις σε υποψηφίους του συνδυασμού του, εκμαυλισμός συνειδήσεων επι χρήμασι, φόβος και τρόμος από τους "ταχυδρόμους" του ..συστήματος για να κάμψουν το ηθικό και να αποδυναμώσουν το ψηφοδέλτιο!
Βλέπετε επί σειρά ετών αυτή η ..."καμόρα" της παραπολιτικής και του παραγοντισμού οχι μόνο στα Δημοτικά πράγματα, αλλά και στις βουλευτικές υποψηφιότητες θέλει να ελέγχει τα πάντα κυρίως πρός ..΄'ιδιον όφελος" αλλά και χάριν του μεγαλοιδεατισμού τους!
Μοιράζουν χρήμα "αβέρτα-κουβέρτα", που λέει και η πιάτσα, σε κατευθυνόμενα ΜΜΕ για να χτυπούν την υποψηφιότητα Καθαροσπόρη και απ ότι μαθαίνουμε "θα πέσει ...πολύ χρήμα στην πιάτσα με έναν και μοναδικό στόχο "να προσπαθήσουν να πλήξουν και να εξαφανίσουν την μέχρις στιγμής ...εντυπωσιακή διείσδυση του Καθαροσπόρη στην κοινωνία του Δήμου Χαλκιδέων" και θα προσπαθήσουν μέχρις ...εσχάτων αφού δεν υπάκουσε στις ...εντολές τους"!!!
Θα επανέλθουμε επί το ..σαφέστερον....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου