Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Περίσεψε η ..ανοησία για τις δηλώσεις Κεδίκογλου (βιντεο)!!! Θα σας έπεφτε ...πλάκωμα;

Ο καθένας το ..μακρύ του και το κοντό του, και αναλόγως πως τον βολεύει!! Λέω για τα σχόλια και τα ρεπορτάζ για τις δηλώσεις του Σίμου Κεδίκογλου για την έδρα της Περιφέρειας Στερεας Ελλάδος που ακόμη και οι ..κουφοί μπορούν να αντιληφθούν "σε τι αναφέρεται ο βουλευτής"!

«Γαλάζια» διαμάχη στη Στερεά, Η έδρα και ο… Μαυρογιαλούρος, «Κόκκινο πανί» η έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Γαλάζιος εμφύλιος στη Στερεά και άλλες τόσες μ@λ@κίες!!

Είναι σαφέστατο και δεν επιδέχεται ΚΑΜΜΙΑΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΑΣ ότι ο Σίμος Κεδίκογλου αναφέρεται σε παρελθόντα χρόνο (τι έπρεπε να είχε γίνει τότε) και ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!! (ακούστε τι ακριβώς λέει στο βίντεο)

Ομως αν ανατρέξουμε σε παρελθόντα έτη, και κοντινά και μακρυνά, είναι αρκετές οι φορές που σχεδόν όλες οι πολιτικές "φατρίες" μηδεμιάς εξαιρουμένης, χρησιμοποιούσαν αυτό το επιχείρημα για να ενδυναμώσουν διεκδικήσεις υπέρ της Εύβοιας!!

Και το "φαιδρό" της υπόθεσης είναι οτι ακόμη και οι Σπανός και Μπακογιάννης συμερίστηκαν τις αντιδράσεις των ...εμπαθών-αγραμμάτων!!

Αντί να αδράξουν την ευκαιρία και να "θέτουν από τώρα την αποκέντρωση των νέων δομών που θα δημιουργηθούν" βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους και "επικροτούν τις σκοπιμότητες και τις κορώνες του λαμιοκεντρικού κατεστημένου"!!

Δηλαδή "θα σας έπεφτε ..πλάκωμα αν κάποιες από αυτές τις δομές θα έχουν την έδρα τους στην Εύβοια η την Βοιωτία, η την Ευρυτανία"

Δείτε τι ακριβώς είπε ο Κεδίκογλου....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου