Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!! Διαγωνισμός "φωτογραφία" του ΟΛΝΕ βγήκε ...αγονος!!


Η ανάθεση έργου για  τη λειτουργία και προγραμματισμένη συντήρηση α΄ βαθμού της Γέφυρας Ευρίπου και η οποία είχε γίνει με διαγωνισμό έληξε αρχές Σεπτεμβρίου.
Για μια ακόμη φορά η Διοίκηση του ΟΛΝΕ δεν πρόβλεψε (όπως το συνηθίζει άλλωστε - βλέπε σκουπίδια antipollution, διαγωνισμός ΥΑΛΕ, κλπ ) να προχωρήσει σε έγκαιρη προκήρυξη νέου διαγωνισμού ( δηλ. 1 τρίμηνο πριν τη λήξη της σύμβασης) και αντ΄αυτού προχώρησε πάλι σε απευθείας αναθέσεις και κατατμήσεις.

Επιπλέον μετά από όλα αυτά 25/10/18 βλέπουμε με ανάρτηση στο ΚΗΜΔΗΣ προκήρυξη (φωτογραφία) συνοπτικού διαγωνισμού, ο οποίος εντέλει βγήκε άγονος πράγμα λογικό βέβαια, αν λάβουμε υπόψη για παράδειγμα ότι από το προσωπικό του εργολάβου ζητείται να είναι εκπαιδευμένο σε θέματα αυτοματισμών ΤΙΑ Portal Siemens ( δηλαδή αν κάποιος έχει εμπειρία κα είναι εκπαιδευμένος σε συστήματα αυτοματισμού ξέρει να συντηρεί μόνο Siemens  ή μόνο Samsung ή μόνο Philips?) ή (άλλο παράδειγμα) ότι η ανάδοχος  εταιρεία  πρέπει να έχει ISO EN 109-2:2008+A1:2011 εκτέλεση μεταλλικών κατασκευών και δομών αλουμίνιου!!!  (! έχει αλουμίνια η γέφυρα και δεν το ξέρουμε?).

Αν πάρουμε υπόψη και τα άλλα ISO που ζητούσε ο ίδιος διαγωνισμός δεν είναι παράξενο που  βγήκε άγονος και εντέλει  αναμένουμε να δούμε τι θα πράξει η διοίκηση και πως θα διαχειριστεί το όλο ζήτημα, μέχρι να "μπρουμουτίσει" η γέφυρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου