Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Μ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: "Να μιλάμε το 2020 ότι δεν έχουμε δρόμο, ότι υποχωρεί και ότι πέφτουν οι βράχοι πάνω στα αυτοκίνητα, ενώ υπάρχει ήδη μελέτη;" (ΑΚΟΥΣΤΕ)

"Η Περιφέρεια που έχει την ευθύνη του δρόμου να διασφαλίσει την ασφάλεια των διερχομένων"!

Αυτό μεταξύ άλλων τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο στο Ράδιο1.

Ο Μ. Χατζηγιαννάκης τόνισε ότι:
"Η περιφέρεια και όλοι οι βουλευτές να πιέσουμε το Υπουργείο Υποδομών, ώστε αυτό το έργο να γίνει. Και για μένα πρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Στη σοβαρή αξίωση όλων των Ευβοέων να βρούμε τον τρόπο πως θα χρηματοδοτηθεί όλο το οδικό δίκτυο του νομού μας, όχι μόνο η Πλατάνα που είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα κυρίως λόγω ασφάλειας, με το ατύχημα της κοπέλας πριν λίγα χρόνια που έμεινε ανάπηρη."

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι:
"Πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ανθρώπων. Να μιλάμε το 2020 ότι δεν έχουμε δρόμο, ότι υποχωρεί και ότι πέφτουν οι βράχοι πάνω στα αυτοκίνητα, ενώ υπάρχει ήδη μελέτη;"

Ακούστε όλη την συνέντευξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου