Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Μ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: "Να μιλάμε το 2020 ότι δεν έχουμε δρόμο, ότι υποχωρεί και ότι πέφτουν οι βράχοι πάνω στα αυτοκίνητα, ενώ υπάρχει ήδη μελέτη;" (ΑΚΟΥΣΤΕ)

"Η Περιφέρεια που έχει την ευθύνη του δρόμου να διασφαλίσει την ασφάλεια των διερχομένων"!

Αυτό μεταξύ άλλων τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο στο Ράδιο1.

Ο Μ. Χατζηγιαννάκης τόνισε ότι:
"Η περιφέρεια και όλοι οι βουλευτές να πιέσουμε το Υπουργείο Υποδομών, ώστε αυτό το έργο να γίνει. Και για μένα πρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Στη σοβαρή αξίωση όλων των Ευβοέων να βρούμε τον τρόπο πως θα χρηματοδοτηθεί όλο το οδικό δίκτυο του νομού μας, όχι μόνο η Πλατάνα που είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα κυρίως λόγω ασφάλειας, με το ατύχημα της κοπέλας πριν λίγα χρόνια που έμεινε ανάπηρη."

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι:
"Πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ανθρώπων. Να μιλάμε το 2020 ότι δεν έχουμε δρόμο, ότι υποχωρεί και ότι πέφτουν οι βράχοι πάνω στα αυτοκίνητα, ενώ υπάρχει ήδη μελέτη;"

Ακούστε όλη την συνέντευξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου