ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Μ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: "Να μιλάμε το 2020 ότι δεν έχουμε δρόμο, ότι υποχωρεί και ότι πέφτουν οι βράχοι πάνω στα αυτοκίνητα, ενώ υπάρχει ήδη μελέτη;" (ΑΚΟΥΣΤΕ)

"Η Περιφέρεια που έχει την ευθύνη του δρόμου να διασφαλίσει την ασφάλεια των διερχομένων"!

Αυτό μεταξύ άλλων τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο στο Ράδιο1.

Ο Μ. Χατζηγιαννάκης τόνισε ότι:
"Η περιφέρεια και όλοι οι βουλευτές να πιέσουμε το Υπουργείο Υποδομών, ώστε αυτό το έργο να γίνει. Και για μένα πρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Στη σοβαρή αξίωση όλων των Ευβοέων να βρούμε τον τρόπο πως θα χρηματοδοτηθεί όλο το οδικό δίκτυο του νομού μας, όχι μόνο η Πλατάνα που είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα κυρίως λόγω ασφάλειας, με το ατύχημα της κοπέλας πριν λίγα χρόνια που έμεινε ανάπηρη."

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι:
"Πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ανθρώπων. Να μιλάμε το 2020 ότι δεν έχουμε δρόμο, ότι υποχωρεί και ότι πέφτουν οι βράχοι πάνω στα αυτοκίνητα, ενώ υπάρχει ήδη μελέτη;"

Ακούστε όλη την συνέντευξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου