Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ΣΤΟΜΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΑ Δεν βάζουν μυαλό!! Να επέμβη ο Εισαγγελέας πλέον....

φωτο από την συνάντηση
Οι ...άνθρωποι της Περιφέρειας και του Δήμου, μπροστά στο μικροπολιτικό συμφέρον αδιαφορούν για την προστασία της ζωής των πολιτών!!

Η είδηση που βγήκε χθές από την συνάντηση των εμπόρων της περιοχής της Κύμης με τον Αντιδήμαρχο Αλ. Θεοδώρου τρομάζει!

Με .."πασαλείματα" η Αντιπεριφέρεια θα προσπαθήσει να καλύψει τις ..πληγές του δρόμου, για να τον δώσει σε ένα μήνα στην κυκλοφορία αδιαφορώντας για την προστασία της ζωής των διερχομένων πολιτών!

Οπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις "ο δρόμος χρήζει ολικής ανακατασκευής για να είναι (αν θα είναι) ασφαλής.!

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου μετά την χθεσινοβραδυνή συνάντηση....

"Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης & Περιχώρων
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΒΕ Κύμης και περιχώρων με τον Αντιδήμαρχο Κύμης Αλιβερίου κύριο Αλέξανδρο Θεοδώρου. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούμε για τις ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών στον δρόμο Στομίου - Πλατάνας, βάση της επίσημης ενημέρωσης που είχε από τον καθ ύλην αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κύριο Κελαϊδίτη, μιας και ο δρομος ανήκει στην Περιφέρεια.
Ο Αντιδήμαρχος μας μετέφερε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης από την πλευρά της θάλασσας και ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία μετά το πέρας των εργασιών, που υπολογίζεται περίπου στον ένα μήνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου