ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Βράχια πλάκωσαν περιπολικό στην Πλατάνα!! Τραυματίστηκε αστυνομικός!! Εκλεισε ο δρόμος...

Ρώσσικη ρουλέτα η διέλευση από τον δρόμο Στόμιο-Πλατάνα-Παραλία Κύμης!!

Πρίν από λίγο περιπολικό της αστυνομίας διερχόμενο από την περιοχή καταπλακώθηκε από βράχια λόγω κατολίσθησης και τραυματίστηκε ο Αστυνομικός!!


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικοί οι οποίοι εδρεύουν στο Αλιβέρι κινούνταν προς Κύμη με το όχημα της υπηρεσίας και σταμάτησαν στο πρώτο φανάρι, ανάμεσα στο Στόμιο και Πλατάνα (εκεί όπου έχει γίνει καθίζηση), προκειμένου να περιμένουν να περάσουν τα αντιθέτως κινούμενα οχήματα και να συνεχίσουν τη διαδρομή τους.

Ξαφνικά, ένας μεγάλος βράχος ξεκόλλησε από το βουνό και έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο όχημα και να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες, ευτυχώς ελαφρά.


Αποτέλεσμα του γεγονότος η Αντιπεριφέρεια απαγόρευσε την διέλευση από τον δρόμο, κάτι που έπρεπε να γίνει μετά την αυτοψία που έγινε πριν λίγες μέρες στην περιοχή, αφού ήδη ειχαν αρχίσει κατολισθητικά φαινόμενα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου