Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Αποφάσεις ντροπής ολοκληρωτικού χαρακτήρα από τον Σπανό!! Διόρισε και ξήλωσε τους ιδιους υπαλλήλους ..αυθημερόν!! Με κάθε κόστος ο έλεγχος των Δημοσίων Εργων!! (ΔΕΙΤΕ και διαβάστε)

Επεσαν οι ...μάσκες!! Αυτό που έκανε ο Σπανός δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά!!

Πέραν του ΗΘΙΚΟΥ των ενεργειών, υπάρχει θέμα ΕΞΟΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ λειτουργίας της Περιφέρειας εντός πλαισίου Αξιοκρατίας και Διαφάνειας, αφού οι αποφάσεις του Σπανού θυμίζουν Αυταρχικές αντιλήψεις Ολοκληρωτικής πρακτικής στερούμενες εισηγήσεων υπηρεσιακού συμβουλίου, γεγονός που τις καθιστά ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!! 

Διορισμοί και ξε-διορισμοί αυθημερόν προισταμένων υπηρεσιών μόνο αυτή η Περιφερειακή Ηγεσία θα μπορούσε να εμπνευστεί και να κάνει ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ κάθε ενοια χρηστής διοίκησης και αξιοκρατίας αλλά και παρανομίας!

Αυτό που συνέβη την περ. Πέμπτη ξεπερνάει κάθε λογική Αξιοκρατίας και Διαφάνειας και αποδυκνείει οτι ο Περιφερειάρχης και το "περιβάλλον" του θέλει πάση θυσία ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ με τους ...δικούς του από μέσα και από ..έξω!!

Με τις αποφάσεις αυτές ο Σπανός νομίζει οτι περνάει τον .."σκοπελο των δικαστικών αποφάσεων και αυτών της Αποκεντρωμένης" και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ (!!) με αποφάσεις προδήλως παράνομες με στοχο και σκοπό ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΔΤΥ) τα ίδια πρόσωπα στις ίδιες θέσεις, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ;!!

Κάτω από το βάρος των αποφάσεων που είχαν κερδίσει οι Μάρκου-Ιωαννίδου και Λολακάς και μπροστά στον κινδυνο ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ  οπως του είχε διαμυνησει ο Ντίτορας ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ και ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...

Αυθημερόν ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΞΕΔΙΟΡΙΣΕ τους Μάρκου και Λολακά ενώ ταυτόχρονα ΞΕΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΙΟΡΙΣΕ τους Κηλίφη και Βαγγελάκο στις θέσεις που "παράνομα" κατέχουν από την εποχή Μπακογιάννη!!

Δειτε τις αποφάσεις για τον Μάρκου...



Αυθημερον (δειτε τις ημερομηνίες) τον ...ξεδιορίζει!!



Επισης το ιδιο συνέβη και για τον Λολακά!!
Ο διορισμός....



και ο ..ξεδιορισμός!!



Εν τω μεταξύ ...ξηλώνει την "ενοχλητική" Ιωαννίδου από το τμήμα Περιβάλλοντος στην Δνση Ανάπτυξης, όπως βλέπετε στην παραπάνω απόφαση!!

Ταυτόχρονα στέλνει και ...μύνημα στον .."ενοχλητικό" Δημήτρη Αναγνωστάκη μεταθέτοντας τον υποψήφιο του υπάλληλο στο ..."νεκροταφείο του ΚΤΕΟ"!!

Δείτε.....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου