Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

Συνδικάτο μετάλλου: Εξ αιτίας των περικοπών το δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ

Το Συνδικάτο μας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του συναδέλφου μας στη ΛΑΡΚΟ στα Ψαχνά που έχασε τη ζωή του στα 35 του χρόνια την ώρα του μεροκάματου λίγες ώρες πριν το  συλλαλητήριο.

Στη  κινητοποίηση στην Αθήνα, εργατιά και λαός κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αλλά για κάθε έναν από τους συναδέλφους που χάθηκαν λιώνοντας το ατσάλι το προηγούμενο διάστημα.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι η λίστα με τα εργατικά εγκλήματα στο χώρο της Λάρκο μακραίνει διαρκώς. Εργασιακό στρες, ανασφάλεια, αβεβαιότητα, λειψά ή ανύπαρκτα μέτρα προστασίας.

Στο σημείο που πραγματοποιήθηκε το «ατύχημα» υπήρχε 24ωρο πόστο ώστε να γίνεται το απαραίτητο «κουμάντο» στην ανατροπή των φορτίων. Αυτό το πόστο έχει καταργηθεί εδώ και μία δεκαετία ως αποτέλεσμα των περικοπών και της υποχρηματοδότησης που έχουν οδηγήσει τη ΛΑΡΚΟ στη σημερινή της απαξίωση.

Είναι ένα ακόμα θύμα της πολιτικής που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις προκειμένου να υπηρετείται μία ανάπτυξη απαλλαγμένη από τα βαρίδια του περιττού κόστους ενός πόστου δουλειάς που θα εξασφάλιζε ότι δε θα έρθει πότε η «κακιά η ώρα» που σήμερα όλοι ξορκίζουν!

Απαιτούμε να εξασφαλιστεί η οικογένεια του θανόντος και να διερευνηθούν οι ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου