ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Αντιδρά η Χαλκίδα στην πρόταση του ΦΟΔΣΑ για τα σκουπίδια της!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Οριακό είναι το περιθώριο αντοχής του ΧΥΤΑ Χαλκίδας, όμως η πρόταση του Τσοκανή ήταν από ..."άλλο πλανήτη"!


Για τη Χαλκίδα, που συγκεντρώνει απορρίμματα από δήμους Ερέτριας και Διρφύων Μεσσαπίων, ο γεν. συντονιστής πρότεινε την μεταφορά τους στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας.!!

Δηλαδή τα αποριμματοφόρα να φεύγουν από την Χαλκίδα και να μεταβαίνουν στη Ιστιαία, με ότι αυτό συνεπάγεται λόγω χιλιομετρικής απόστασης και σε ένα πολύ κακό οδικό δίκτυο και βεβαίως με μιά σημαντική επιβάρυνση που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες, οταν ο ΧΥΤΑ της Θήβας είναι δίπλα!!

Ακούστε τι είπαν...Η λύση αυτή εξόργισε τους δημάρχους λόγω της απόστασης, του επικίνδυνου οδικού δικτύου και της αύξησης του κόστους που θα μετακυλιστεί στους δημότες τους. 

Πρόταση για παράταση ζωής του ΧΥΤΑ Χαλκίδας έκανε η Έλενα Βάκα. Την μεταφορά τους στον ΧΥΤΑ της Θήβας και τη βοήθεια του φορέα στον οικονομικό τομέα πρότεινε ο Γιώργος Ψαθάς. Αρνητικός να δεχθεί τα σκουπίδια των παραπάνω δήμων ήταν ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού, Γιάννης Κοτζιάς. 

Τελικά το θέμα αναβλήθηκε με χρονικό περιθώριο ένα μήνα για την εξεύρεση λύσεων.

Ο Γ. Ψαθάς μίλησε για το θέμα στον Μάνο Παπαμακάριο στο ΡΑΔΙΟ1....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου