ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

ΣΤΟΜΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΑ-ΚΥΜΗ 7 νεκροί ...δρόμος!! Η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο!! (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ)

Τί και αν έχουν χαθεί 7 ζωές και μία κοπέλα έχει μείνει ανάπηρη!! Αυτοί το ..βιολί τους!!

Παρά το γεγονός οτι "ο δρόμος έχει την δικιά του ιστορία" η ανικανότητα Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου δεν έχουν όριο αφού "κατόπιν ενεργειών τους" συνεχίζει να υπάρχει αυτός ο δρόμος καρμανιόλα!!
Συμφέροντα, πολιτικά και οικονομικά, έχουν επικυριαρχήσει της λογικής και της ευθύνης σε ένα έργο που έπρεπε να έχει γίνει από ...προχθές!!Τεράστια η ευθύνη των ηγεσιών και τεχνικών της Περιφέρειας και του Δήμου Κύμης που μετά την τελευταία καθίζηση του δρόμου "προσποιούνται και επαναλαμβάνουν αυτά που λένε και ξαναλένε χρόνια τώρα και δεν κάνουν τίποτα"!Ακούστε κατ αρχάς τι αποκαλυπτικά μας έλεγε (26/7/2017) για τον δρόμο και τις άμεσες ενέργειες της Περιφέρειας ο τότε Αντιπεριφερειάρχης και σημερινός Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς νέους...Χθές ο ίδιος .."Θίασος" Κελαιδίτης-Μπουραντάς παραβρέθηκαν επιτόπου των κατολισθήσεων και καθιζήσεων του δρόμου και ανακοίνωναν το ίδιο ..παραμύθι σε νέα βερσιόν!

Ακούστε....Μιλάνε για ώριμες μελέτες και για φαραωνικό έργο που πρέπει να χρηματοδοτήσει η κυβέρνηση, αλλά δεν παραλείπουν να προσθέσουν ότι "πρέπει να μοιράσουν εργάκια σε εργολάβους για πρόχειρες παρεμβάσεις"!!
Οτι δηλαδή γινότανε πάντα!! Τα ίδια και χειρότερα....Μέχρι να γίνει καμμιά "μεγάλη ζημιά και να μπατάρει κανένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο, και τότε να δούμε που θα κρυφτούνε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου