Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Γυμνάσιο Αλιβερίου: «Με τάξεις ψυγείο δεν γίνεται σχολείο»

Συνεχίζεται η κατάληψη στο Γυμνάσιο Αλιβερίου. 

Οι μαθητές ζητούν το αυτονόητο, δηλαδή την επισκευή των καλοριφέρ ώστε να λειτουργούν και να μην είναι παγωμένες οι τάξεις, καθώς και αντικατάσταση των παραθύρων, κυρίως της Βόρειας πλευράς, που μπάζουν νερά και καθιστούν αφόρητη για τους μαθητές την εκπαιδευτική διαδικασία.

Λαϊκή Συσπείρωση Κύμης Αλιβερίου
"Χωρίς θέρμανση το Γυμνάσιο Αλιβερίου"

"Η Διεύθυνση του σχολείου από τον Οκτώβρη είχε ενημερώσει τη Δημοτική Αρχή εγγράφως για τα προβλήματα στη θέρμανση, αλλά και για κακοτεχνίες που υπάρχουν συνολικά στο Γυμνάσιο Αλιβερίου, με επακόλουθο να βάζει νερά ο πάνω όροφος.

Φθάσαμε λοιπόν σήμερα στο 2020 , με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να παγώνουν με αποτέλεσμα τη σημερινή κινητοποίησητων μαθητών.

Ζητάμε την άμεση λύση στο ζήτημα της θέρμανσης, μέχρι και τη συνολική αποκατάσταση των κτιριακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Γυμνάσιο Αλιβερίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου