ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: "Ο Πρόεδρος έχει μετατρέψει την Ομοσπονδία σε "Θαλάσσης Α.Ε."!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Με σοβαρότατες καταγγελίες και αποκαλύψεις για τα ...έργα και τις ..ημέρες του Ηλία Θαλάσση, μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο ο προσφάτως παραιτηθείς Ταμίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών ο Γιάννης Παπαθανασίου.


Ο Παπαθανασίου έκανε λόγο για "ενός ανδρός αρχή" η Ομοσπονδία αφού από την συγκρότηση σε σώμα το ΔΣ δεν έχει συνεδριάσει ποτέ, ενώ ολη την οικονομική διαχείρηση την έχει ο Θαλάσσης αντί να την έχει οΤαμίας!!

Ο Παπαθανασίου ...προανήγγειλε και άλλες παραιτήσεις μελών του ΔΣ από την "ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε." όπως χαρακτήρισε την Ομοσπονδία!!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου