Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ; Σκουριασμένη η γέφυρα και τα κάγκελα!!

Πόσα χρήματα χρειάζονται στον ΟΛΝΕ για να βάψουν-συντηρήσουν την γέφυρα και τα κάγκελα;

Βαυκαλίζεται ο Παπανδρέου ότι "αναστήλωσε και αναβάθμισε τον ΟΛΝΕ" όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή για τον ίδιο και τα ...τσιράκια του!!

Σκουριασμένη η γέφυρα και τα κάγκελα, σκουριασμένη και η επιτοίχια προβλήτα δίπλα στον Κύκνο!!

Από τα εκατομύρια που έχεις ...ταμείο (όπως διαδίδεις με τα παπαγαλάκια σου) δεν περισεύουν καμμια 10ρια χιλιάδες για να τα βάψεις; 

Ετσι για να βγάζουν φωτογραφίες οι επισκέπτες και να μας τις στέλνουν!!

Οι φωτογραφίες μιλάνε από ..μόνες τους!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου