Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Η O.M. ΣΥΡΙΖΑ Κύμης για τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο Πλατάνας παραλίας Κύμης

Τις τελευταίες μέρες και για πολλοστή φορά οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Κύμης Ευβοίας, έρχονται αντιμέτωποι με τον συνδυασμό «ακραίων» καιρικών φαινομένων με την πολιτική αναποτελεσματικότητα. 
Ο περιβόητος δρόμος που ενώνει την Παραλία Πλατάνας με την Παραλία Κύμης κατέρρευσε σε ένα του -προς το παρόν- σημείο, δημιουργώντας πρόβλημα κυκλοφορίας και συνάμα ασφαλείας!

Υπενθυμίζεται πως προεκλογικά η περιφέρεια προέβη σε «επιδιορθωτικές βελτιώσεις», οι οποίες καθώς φαίνεται δεν κατάφεραν να δώσουν οριστική λύση στα μέγιστα προβλήματα της διατήρησης της ακεραιότητας του δρόμου. Το ευτυχές γεγονός είναι πως αυτή τη φορά δεν αυξήθηκε η μακρά λίστα θυμάτων από τροχαία ατυχήματα σε αυτόν τον δρόμο.
Οι κάτοικοι της περιοχής, φορολογούμενοι πολίτες, συγκείμενοι πάντα με τις στοιχειώδεις επιταγές ασφαλείας και αξιοπρεπής διαβίωσης, απαιτούν από την περιφέρεια και τις αρμόδιες αρχές να δώσουν τη δέουσα προσοχή στην οριστική επίλυση του προβλήματος. Δεν θα δεχτούμε για ακόμα μια φορά να είμαστε θεατές στο ίδιο έργο!Δεν θα σταθούμε παρατηρητές στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας!
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου