Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Γ. ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: "Μέχρι και τους πλαστικούς χλοτάπητες των γηπέδων λένε ότι ..ποτίζουν, για να καλύψουν την υπερκατανάλωση νερού"!! (ΑΚΟΥΣΤΕ τι λέει για ΒΙΟΚΑ και ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ)

Τα είπε ...όλα ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ερετρίας Γιάννης Πετρογιάννης στον Μάνο Παπαμακάριο για ΒΙΟΚΑ Αμαρύνθου καιΤηλεμετρία.

Ο Πετρογιάννης για την προσφυγή των πολιτών κατά της κατασκευής του ΒΙΟΚΑ Ερετρίας στην Αμάρυνθο είπε ότι "βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για να κατατεθεί στο ΣτΕ, ενώ παράλληλα θα κατατεθούν και ασφαλιστικά μέτρα", και τόνισε οτι ο Δήμαρχος δεν έχει ενημερώσει σε ποιό στάδιο βρίσκεται ο διαγωνισμός!!

Ακούστε....Για το θέμα της τηλεμετρίας της ΔΕΥΑ αποκάλυψε ότι "ενώ έχει κοστίσει στον Δήμο πάνω από 2.500.000 ευρώ , δεν δουλεύει αφού δεν υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό για αυτό" και αποκάλυψε επίσης ότι " από τα 4 εκατ. κυβικά η ΔΕΥΑ εισπράτει για τα μισά, ενώ δεν γνωρίζουν που πάνε τα άλλα"!!
"Μέχρι και τους ...πλαστικούς χλοοτάπητες των γηπέδων λένε οτι ποτίζουν" αποκάλυψε ο δημοτικός σύμβουλος!!

Ακούστε τι είπε.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου