Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Γ. ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: "Μέχρι και τους πλαστικούς χλοτάπητες των γηπέδων λένε ότι ..ποτίζουν, για να καλύψουν την υπερκατανάλωση νερού"!! (ΑΚΟΥΣΤΕ τι λέει για ΒΙΟΚΑ και ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ)

Τα είπε ...όλα ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ερετρίας Γιάννης Πετρογιάννης στον Μάνο Παπαμακάριο για ΒΙΟΚΑ Αμαρύνθου καιΤηλεμετρία.

Ο Πετρογιάννης για την προσφυγή των πολιτών κατά της κατασκευής του ΒΙΟΚΑ Ερετρίας στην Αμάρυνθο είπε ότι "βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για να κατατεθεί στο ΣτΕ, ενώ παράλληλα θα κατατεθούν και ασφαλιστικά μέτρα", και τόνισε οτι ο Δήμαρχος δεν έχει ενημερώσει σε ποιό στάδιο βρίσκεται ο διαγωνισμός!!

Ακούστε....Για το θέμα της τηλεμετρίας της ΔΕΥΑ αποκάλυψε ότι "ενώ έχει κοστίσει στον Δήμο πάνω από 2.500.000 ευρώ , δεν δουλεύει αφού δεν υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό για αυτό" και αποκάλυψε επίσης ότι " από τα 4 εκατ. κυβικά η ΔΕΥΑ εισπράτει για τα μισά, ενώ δεν γνωρίζουν που πάνε τα άλλα"!!
"Μέχρι και τους ...πλαστικούς χλοοτάπητες των γηπέδων λένε οτι ποτίζουν" αποκάλυψε ο δημοτικός σύμβουλος!!

Ακούστε τι είπε.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου