Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

ΟΛΝΕ Οι .."παραιτημένοι" σώζουν την ..παρτίδα!! Οριακά (6) ψήφισαν την τροποποίηση του αρθρ.8

Παρά το γεγονός ότι έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους, πάνε και έρχονται στον ΟΛΝΕ για να γίνει απαρτία και να συνεδριάσει το αποδεκατισμένο συμβουλιο!!

Σήμερα και με εντολή του Υπουργείου ψηφίστηκε η τροποποίηση του αρθρ.8 του καταστατικού που αφορά τον διορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τροποποίηση που θα αποφασιστεί τι θα περιέχει κατά την Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

Η Γενική συνέλευση θα γίνει εντός του επόμενου 20ημέρου, και εκτός του διαχωρισμού των θέσεων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι πολύ πιθανόν να γίνει και αυτή που έχει αποφασιστεί από το 2017(!!) και να συμετέχει στο ΔΣ εκπρόσωπος των Λιμενεργατών αντί του 

Προέδρου του Εργατικού Κέντρου που είναι σήμερα!
Μάλιστα υπήρξαν και φραστικά επεισόδια μεταξύ του Μούντριχα με τον Πρόεδρο, αλλά και του Γεωργαλά που νόμιζε οτι μπορεί να αποκλειστεί το Επιμελητήριο κάτι το οποίο δεν υφίσταται αφού προβλέπεται η συμμετοχή από τον Νόμο.

Σήμερα παρέστησαν οι ..."παραιτημένοι" Γουρνής, Πασβαντίδης και Λεβέντη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου