ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

ΟΛΝΕ Οι .."παραιτημένοι" σώζουν την ..παρτίδα!! Οριακά (6) ψήφισαν την τροποποίηση του αρθρ.8

Παρά το γεγονός ότι έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους, πάνε και έρχονται στον ΟΛΝΕ για να γίνει απαρτία και να συνεδριάσει το αποδεκατισμένο συμβουλιο!!

Σήμερα και με εντολή του Υπουργείου ψηφίστηκε η τροποποίηση του αρθρ.8 του καταστατικού που αφορά τον διορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τροποποίηση που θα αποφασιστεί τι θα περιέχει κατά την Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

Η Γενική συνέλευση θα γίνει εντός του επόμενου 20ημέρου, και εκτός του διαχωρισμού των θέσεων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι πολύ πιθανόν να γίνει και αυτή που έχει αποφασιστεί από το 2017(!!) και να συμετέχει στο ΔΣ εκπρόσωπος των Λιμενεργατών αντί του 

Προέδρου του Εργατικού Κέντρου που είναι σήμερα!
Μάλιστα υπήρξαν και φραστικά επεισόδια μεταξύ του Μούντριχα με τον Πρόεδρο, αλλά και του Γεωργαλά που νόμιζε οτι μπορεί να αποκλειστεί το Επιμελητήριο κάτι το οποίο δεν υφίσταται αφού προβλέπεται η συμμετοχή από τον Νόμο.

Σήμερα παρέστησαν οι ..."παραιτημένοι" Γουρνής, Πασβαντίδης και Λεβέντη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου