Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

ΟΛΝΕ Οι .."παραιτημένοι" σώζουν την ..παρτίδα!! Οριακά (6) ψήφισαν την τροποποίηση του αρθρ.8

Παρά το γεγονός ότι έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους, πάνε και έρχονται στον ΟΛΝΕ για να γίνει απαρτία και να συνεδριάσει το αποδεκατισμένο συμβουλιο!!

Σήμερα και με εντολή του Υπουργείου ψηφίστηκε η τροποποίηση του αρθρ.8 του καταστατικού που αφορά τον διορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τροποποίηση που θα αποφασιστεί τι θα περιέχει κατά την Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

Η Γενική συνέλευση θα γίνει εντός του επόμενου 20ημέρου, και εκτός του διαχωρισμού των θέσεων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι πολύ πιθανόν να γίνει και αυτή που έχει αποφασιστεί από το 2017(!!) και να συμετέχει στο ΔΣ εκπρόσωπος των Λιμενεργατών αντί του 

Προέδρου του Εργατικού Κέντρου που είναι σήμερα!
Μάλιστα υπήρξαν και φραστικά επεισόδια μεταξύ του Μούντριχα με τον Πρόεδρο, αλλά και του Γεωργαλά που νόμιζε οτι μπορεί να αποκλειστεί το Επιμελητήριο κάτι το οποίο δεν υφίσταται αφού προβλέπεται η συμμετοχή από τον Νόμο.

Σήμερα παρέστησαν οι ..."παραιτημένοι" Γουρνής, Πασβαντίδης και Λεβέντη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου