ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ν. ΑΡΤΑΚΗ: Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του γιατί έφαγε τα λεφτά του εργοδότη του!!!

Ένας 46χρονος ο οποίος εργάζεται σε εταιρία που διενεργεί διανομές, σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να καλύψει τα χρήματα που ο ίδιος είχε πάρει από τις εισπράξεις της εταιρίας τον τελευταίο μήνα.

Ο φερόμενος ως δράστης εμφανίστηκε ως θύμα ληστείας στην Αστυνομία και είπε ότι, νωρίς το μεσημέρι, οδηγώντας το όχημα της εταιρίας και ενώ βρισκόταν σε περιοχή της Ν. Αρτάκης, τον πλησίασαν δύο μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν 4 άτομα και τον ακινητοποίησαν.
Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες τον απείλησε με μαχαίρι και πήρε μέσα από τσαντάκι που βρισκόταν μέσα στο όχημα, χρηματικό ποσό που προερχόταν από τις εισπράξεις της εταιρίας.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ομολογήσει ότι κατήγγειλε ψεύτικη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να δικαιολογήσει τα χρήματα που είχε πάρει ο ίδιος σταδιακά τον τελευταίο μήνα από τις εισπράξεις της εταιρίας.
Ο 46χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου