ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!

Το Παράρτημα Χαλκίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικης Εταιρείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου , διοργανώνει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο Θέατρο Παπαδημητρίου εκδήλωση με θέμα «ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ».
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για τις τέσσερις συνηθέστερες μορφές καρκίνου – πνεύμονας , μαστός, παχύ έντερο, προστάτης- οι ιατροί:

Λένα Νικολοπούλου – Πνευμονολόγος

Κατερίνα Καζάνη – Γυναικολόγος

Στέργιος Κουβαράς – Γαστρεντερολόγος

Δημήτριος Αναγνώστου – Ουρολόγος

Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει Συναυλία με το Quinteto “Forma” υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Πέτρου Ν. Πρόκου.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου