Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ... Στον τεχνόχωρο της πλατείας Αγοράς το έργο του Τζον Στάινμπεκ «Άνθρωποι και Ποντίκια»

10 μοναδικές παραστάσεις θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν την άνοιξη σε ένα έργο σταθμός για το πολιτισμικό στερέωμα. 

Ο τεχνόχωρος της πλατείας αγοράς θα φιλοξενήσει το αριστούργημα «Άνθρωποι και Ποντίκια» σε ένα μοναδικό για τα δεδομένα event αφού ο χώρος του κέντρου της πόλης είναι παρατημένος τόσα χρόνια που δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερο σκηνικό για να αποδοθεί με τόση ακρίβεια ο τίτλος της παράστασης. 

Mια σκληρή μα και βαθιά ανθρώπινη ιστορία διαψευσμένων ονείρων οτι μπορεί κάποια στιγμή το κέντρο της πόλης της Χαλκίδας να αναβαθμιστεί…

tsofli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου