ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ... Στον τεχνόχωρο της πλατείας Αγοράς το έργο του Τζον Στάινμπεκ «Άνθρωποι και Ποντίκια»

10 μοναδικές παραστάσεις θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν την άνοιξη σε ένα έργο σταθμός για το πολιτισμικό στερέωμα. 

Ο τεχνόχωρος της πλατείας αγοράς θα φιλοξενήσει το αριστούργημα «Άνθρωποι και Ποντίκια» σε ένα μοναδικό για τα δεδομένα event αφού ο χώρος του κέντρου της πόλης είναι παρατημένος τόσα χρόνια που δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερο σκηνικό για να αποδοθεί με τόση ακρίβεια ο τίτλος της παράστασης. 

Mια σκληρή μα και βαθιά ανθρώπινη ιστορία διαψευσμένων ονείρων οτι μπορεί κάποια στιγμή το κέντρο της πόλης της Χαλκίδας να αναβαθμιστεί…

tsofli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου