ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Γ. ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ: "Το λιμάνι στο Κυμάσι ...βούλιαξε λόγω της αδιαφορίας των υπευθύνων!!" (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μετά την χαριστική βολή από την τελευταία κακοκαιρία, και έρχεται και ..άλλη!


Πλέον διαλύθηκε τελείως και τώρα όλοι φοβούνται ότι θα φύγουν και τα μπλόκια από κάτω, αφού η επισκευή είναι απαγορευτική λόγω του μεγέθους της ζημιάς αλλά και του κόστους!!

Εκτός από την εγκληματική αδιαφορία του ΟΛΝΕ, που από τον Δεκέμβρη του 2018 έχει κατατεθιμένα χρήματα για την επισκευή και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα, υπάρχει και η εγκληματική συμπεριφορά της Περιφέρειας δια των τεχνικών υπηρεσιών της που ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ τις οποίες παρέβλεψαν επ ωφελεία του εργολάβου!!

Ο Δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο στο ΡΑΔΙΟ1 και περιέγραψε την κατάσταση!!

Ακούστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου