Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Γ. ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ: "Το λιμάνι στο Κυμάσι ...βούλιαξε λόγω της αδιαφορίας των υπευθύνων!!" (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μετά την χαριστική βολή από την τελευταία κακοκαιρία, και έρχεται και ..άλλη!


Πλέον διαλύθηκε τελείως και τώρα όλοι φοβούνται ότι θα φύγουν και τα μπλόκια από κάτω, αφού η επισκευή είναι απαγορευτική λόγω του μεγέθους της ζημιάς αλλά και του κόστους!!

Εκτός από την εγκληματική αδιαφορία του ΟΛΝΕ, που από τον Δεκέμβρη του 2018 έχει κατατεθιμένα χρήματα για την επισκευή και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα, υπάρχει και η εγκληματική συμπεριφορά της Περιφέρειας δια των τεχνικών υπηρεσιών της που ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ τις οποίες παρέβλεψαν επ ωφελεία του εργολάβου!!

Ο Δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο στο ΡΑΔΙΟ1 και περιέγραψε την κατάσταση!!

Ακούστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου