ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

“Ανάποδα” οι ελληνικές σημαίες στο δείπνο των ομογενών προς τιμή του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ!

Μεγάλος θόρυβος έγινε από το καλοκαίρι και μετά για τη ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Υπήρξαν αντιπαραθέσεις για ποιοι μπορούν και ποιοι δεν πρέπει να ΄χουν δικαίωμα ψήφου.
Σίγουρα όσοι ομεγενείς είχαν την ευθύνη του δείπνου προς τιμή του Έλληνα πρωθυπουργού στην επίσκεψη του στις ΗΠΑ, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να εξαιρεθούν. Δεν μπορεί να κάνεις τόση φασαρία για το δικαίωμα να ΄χεις δικαίωμα ψήφου στις εκλογές και να ‘χεις την ελληνική σημαία …ανάποδα στον ιστό!

Η φωτογραφία από το δείπνο των ομογενειακών ενώσεων προς τιμή του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου