Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Η δολοφονία του Ιρανού στρατηγού είναι επίδειξη κατασκοπικής δεξιοτεχνίας!!

Το Ιράν είναι δύναμη, όχι κράτος μικρού μεγέθους. Ένα το κρατούμενο. Ο στρατηγός Σουλεϊμανί είναι δεύτερος ή τρίτος αξιωματούχος στην κρατική ιεραρχία του Ιράν.

Δυο τα κρατούμενα. 
Το τρίτο και σπουδαιότερο, ότι ο δολοφονηθείς από τις ΗΠΑ στρατηγός ήταν και γαμώ τη στρατηγάρα. Το κόσμημα. Η προσωπικότητα. Αμίλητος συνήθως, αγέλαστος, αλάνθαστος και με προσωπικές επιτυχίες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ το πανηγύρισε όταν οι αμερικάνικες υπηρεσίες καθαρίσανε τον Σουλεϊμανί. Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Αμερικάνος πρόεδρος. Σαν τον ποδοσφαιριστή που έβαλε γκολάρα. Σαν τον πρόεδρο ομάδας διότι ο διαιτητής που λάδωσε έπαιξε 80-20. Σαν τον ψαρά που σήκωσε ψαρούκλα από το αγκίστρι του.

Σκοτώνω τον Σουλεϊμανί, το πολύ βαρβάτο άτομο του εχθρού, σημαίνει ότι κατέχω την απόλυτη τεχνολογία. Έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ και το πιο υψηλό στέλεχος κάθε χώρας και στην πιο απόκρυφη στιγμή του. Στην τουαλέτα του, στο κρεβάτι του.

Η δολοφονία του Ιρανού στρατηγού είναι επίδειξη κατασκοπικής δεξιοτεχνίας. Οι ΗΠΑ ναι μεν ενήργησαν σαν τρομοκρατική οργάνωση, αλλά από την άλλη έστειλαν μήνυμα: ''Έχουμε τα μέσα, έχουμε και την εκπαιδευμένη ομάδα να στείλουμε όποιον βάλουμε στο σημάδι. Κι όταν λέμε ''όποιον'' εννοούμε όποιον, αρχιστράτηγος είναι αυτός, πρωθυπουργός, αρχιδικαστής. Όποια μέτρα ασφαλείας να πάρει αυτός είναι τελειωμένος άμα δεν μας κάνει κέφι. Συνεννοηθήκαμε;''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου