Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ΟΛΝΕ Η αντίδραση του Μανιάτη τροποποιεί το καταστατικό!! Μπουκάρουν και οι λιμενεργάτες;

Η αντίδραση του Μανιάτη, αλλάζει τα δεδομένα και πριν την δημοσίευση του ΦΕΚ διορισμού κάνουν γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΛΝΕ!

Οπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο πόστ, (https://www.eviatoday.news/2019/12/blog-post_94.html) τα συναρμόδια υπουργεία είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στον διορισμό της νέας διοίκησης και στην συνέχεια να τροποποιήσουν το καταστατικό διαχωρίζοντας τις θέσεις Προέδρου και Διευθύνοντος.

Ομως ο Μανιάτης επειδή φοβήθηκε "το μονιμότερο του ..προσωρινού" αντέδρασε ζητώντας πρώτα να γίνει η τροποποίηση και μετά να βγεί η απόφαση του διορισμού, και το πέτυχε αφού διαθέτει τα κατάλληλα κονέ!

Ετσι με εντολή του Υπουργείου την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιανουαρίου συγκαλείται το ΔΣ του ΟΛΝΕ για να λάβει την σχετική απόφαση και να την προωθήσει στην Γεν. Συνέλευση των μετόχων που πρέπει να γίνει εντός 20ημέρου το αργότερο!

Ομως με αφορμή την τροποποίηση αυτή ανοίγει ένα άλλο μεγάλο θέμα που από το 2017 έχουν πετύχει οι λιμενεργάτες, δηλαδή με βάσει τον νόμο να συμετέχουν με εκπρόσωπό τους στο ΔΣ του ΟΛΝΕ.
Δηλαδή την Τρίτη το ΔΣ του ΟΛΝΕ πρέπει να πάρει και αυτή την απόφαση με αφορμή την τροποποίηση του καταστατικού.

Αρα και με βάσει τα παραπάνω το ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΝΕ αναμένεται περί τα τέλη του μήνα!!!
Αν δεν συμβεί και τίποτε άλλο......

Πάντως ...ποδαρικό έκανε και ο κυρ Ανδρέας, και ετσι οπως το πάει η κυβέρνηση λέτε να κάνει και ΠΑΣΧΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου