ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Αντικαπνιστικός Νόμος: Κόντρα στην πτώση του τζίρου με λέσχες καπνιστών

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Εύβοια ειδικότερα, εξ αιτίας της πτώσης του τζίρου κατά 40% λόγω της καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος.
Ήδη οι εκπρόσωποι των καταστηματαρχών μιλούν για κίνδυνο να κλείσουν χιλιάδες καταστήματα, αφήνοντας περισσότερους από 50.000 ανέργους.
Ωστόσο, ήδη οι καταστηματάρχες έχουν αρχίσει να περνούν στην αντεπίθεση και να βρίσκουν λύση στο πρόβλημα. Πρόκειται για την ίδρυση λεσχών καπνιστών, εντός των καταστημάτων, σε προσδιορισμένο χώρο, στον οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη ή τα εν δυνάμει μέλη.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι λέσχες καπνιστών οι οποίες λειτουργούν επίσημα και νόμιμα σε καταστήματα ανά την Ελλάδα.
Μάλιστα, η ΠΑΣΚΕΔΙ (Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων, Καταναλωτών, Εστίασης και Διασκέδασης), έχει στην διάθεση των καταστηματαρχών ειδικό νομικό τμήμα το οποίο αναλαμβάνει την ίδρυση λέσχης καπνιστών με χαμηλό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου