Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Αντικαπνιστικός Νόμος: Κόντρα στην πτώση του τζίρου με λέσχες καπνιστών

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Εύβοια ειδικότερα, εξ αιτίας της πτώσης του τζίρου κατά 40% λόγω της καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος.
Ήδη οι εκπρόσωποι των καταστηματαρχών μιλούν για κίνδυνο να κλείσουν χιλιάδες καταστήματα, αφήνοντας περισσότερους από 50.000 ανέργους.
Ωστόσο, ήδη οι καταστηματάρχες έχουν αρχίσει να περνούν στην αντεπίθεση και να βρίσκουν λύση στο πρόβλημα. Πρόκειται για την ίδρυση λεσχών καπνιστών, εντός των καταστημάτων, σε προσδιορισμένο χώρο, στον οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη ή τα εν δυνάμει μέλη.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι λέσχες καπνιστών οι οποίες λειτουργούν επίσημα και νόμιμα σε καταστήματα ανά την Ελλάδα.
Μάλιστα, η ΠΑΣΚΕΔΙ (Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων, Καταναλωτών, Εστίασης και Διασκέδασης), έχει στην διάθεση των καταστηματαρχών ειδικό νομικό τμήμα το οποίο αναλαμβάνει την ίδρυση λέσχης καπνιστών με χαμηλό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου