Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

Συνελήφθησαν ανήλικοι σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, για κλοπή από ηλικιωμένο

Κατασχέθηκε χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα. Συνελήφθησαν επίσης οι γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους
Συνελήφθησαν σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπής από ηλικιωμένο.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι προσέγγισαν έναν 77χρονο ημεδαπό, ο οποίος μόλις είχε πραγματοποιήσει ανάληψη χρημάτων από Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή (Α.Τ.Μ.) τραπεζικού υποκαταστήματος της περιοχής και με την μέθοδο της απασχόλησης (προφασιζόμενοι την πώληση υαλοκαθαριστήρων), αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την τσέπη του παντελονιού του και τράπηκαν σε φυγή.

Οι ανήλικοι εντοπίστηκαν άμεσα από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, που περιπολούσαν στην περιοχή, ενώ στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Επιπλέον συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο ακόμη 39χρονοι ημεδαποί (γονείς των ανήλικων), για παραμέληση της εποπτείας τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου