Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Περιστατικά βίας και ανομίας στο Νοσοκομείο Xαλκίδας,καταγγέλει ο σύλλογος των εργαζομενων!!

Επανειλημμένα έχουμε επισημάνει τα περιστατικά βίας και ανομίας που συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Xαλκίδας, χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των υποδομών του νοσοκομείου. Δυστυχώς υπήρξε και νέο επεισόδιο.

Προχθές το βράδυ προσήλθε στα επείγοντα περιστατικά, ανήλικος συνοδευόμενος από τον πατέρα του και για άγνωστο λόγο, επιτέθηκε και χτύπησε δυο νοσηλεύτριες, το φύλακα βάρδιας και μια συνοδό, φωνάζοντας, βρίζοντας και δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην λειτουργία του τμήματος.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, που παρά την έλλειψη προσωπικού και τις αντίξοες συνθήκες, ανταπεξέρχονται στα καθήκοντά τους, για άλλη μια φορά έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ζητήσει από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να ενισχυθεί η φύλαξη των χώρων. Το αίτημά μας δεν ικανοποιήθηκε, με αποτέλεσμα το αναφερόμενο συμβάν.

Δεν θα ανεχθούμε πλέον παρόμοια περιστατικά, που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα αλλά και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων. Θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις και παράλληλα θα κινηθούμε νομικά.

Απαιτούμε άμεσα να βελτιωθούν τα μέτρα φύλαξης του Νοσοκομείου και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προστατεύεται το προσωπικό, πριν θρηνήσουμε θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου