ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΠΛΑΤΑΝΑ Μέχρι τέλος του μήνα κλειστός ο δρόμος και ..βλέπουμε!! Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι επαγγελματίες.

Αυτή ηταν η απάντηση του Κελαιδίτη στον σύλλογο Επαγγελματιών και Εμπόρων Κύμης!!

Αυτο ακοίνωσαν και στα μέλη τους κατά την συνέλευση της περ. Δευτέρας, και αποφάσισαν ότι "αν δεν γίνει αυτό θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, αφού το πρόβλημα πλέον για τις επιχειρήσεις τους θα είναι μεγάλο"!

Απ' την άλλη, η Περιφέρεια εκτιμά οτι το έργο από την πλευρά της θάλασσας προχωρά ικανοποιητικά ενώ υπάρχει προβληματισμός για το θέμα των κατολισθήσεων και πως αυτό άμεσα θα αντιμετωπισθεί με ασφάλεια για να μπορεί να ανοίξει ο δρόμος!

Οπως τους είπε ο Αντιπεριφερειάρχης "την οριστική απάντηση για το άνοιγμα η όχι του δρόμου θα την πάρουν στο τέλος του μήμα"

Πάντως από την πλευρά των υπουργείων δεν υπάρχει απάντηση για χρηματοδότηση του μεγάλου έργου των 15.000.000 αφού όπως απάντησε στον Αποστόλου το Υποδομών "δεν έχει κατατεθεί κανένα σχετικό αίτημα από την Περιφέρεια"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου