Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

ΠΛΑΤΑΝΑ Μέχρι τέλος του μήνα κλειστός ο δρόμος και ..βλέπουμε!! Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι επαγγελματίες.

Αυτή ηταν η απάντηση του Κελαιδίτη στον σύλλογο Επαγγελματιών και Εμπόρων Κύμης!!

Αυτο ακοίνωσαν και στα μέλη τους κατά την συνέλευση της περ. Δευτέρας, και αποφάσισαν ότι "αν δεν γίνει αυτό θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, αφού το πρόβλημα πλέον για τις επιχειρήσεις τους θα είναι μεγάλο"!

Απ' την άλλη, η Περιφέρεια εκτιμά οτι το έργο από την πλευρά της θάλασσας προχωρά ικανοποιητικά ενώ υπάρχει προβληματισμός για το θέμα των κατολισθήσεων και πως αυτό άμεσα θα αντιμετωπισθεί με ασφάλεια για να μπορεί να ανοίξει ο δρόμος!

Οπως τους είπε ο Αντιπεριφερειάρχης "την οριστική απάντηση για το άνοιγμα η όχι του δρόμου θα την πάρουν στο τέλος του μήμα"

Πάντως από την πλευρά των υπουργείων δεν υπάρχει απάντηση για χρηματοδότηση του μεγάλου έργου των 15.000.000 αφού όπως απάντησε στον Αποστόλου το Υποδομών "δεν έχει κατατεθεί κανένα σχετικό αίτημα από την Περιφέρεια"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου