CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

Η μάσκα ενα ρόλο εχει!! Ειτε την φορέσουμε στο πρόσωπο, είτε για ..βρακί!!

Έλληνας γιατρός καταρρίπτει με χιούμορ τους μύθους που κυκλοφορούν για τις χειρουργικές μάσκες, που έχουν γίνει ανάρπαστες αυτές τις μέρες.

«Πριν συνεχίσει αυτή η τρέλλα κ χαζομάρα του ελληνικού φβ σχετικά με τις μάσκες και ποιά μεριά να βάζεις για να προστατέψεις ποιόν, κι επειδή θα ξεχάσουμε κι αυτά που μάθαμε στη χειρουργική, ας ξεκαθαρίσουμε ότι : η μάσκα ένα ρόλο έχει είτε την βάλουμε στο πρόσωπο είτε τη φορέσουμε για βρακί.
Έχει 3 layers, το χρωματιστό είναι το εξωτερικό. Το χρωματιστό αποθεί υγρά. Ώστε αν μου πεταχτεί αίμα, σάλιο ή αλλα σωματικά υγρά (κατά λάθος πάντα) στο πρόσωπό μου, να μην πάνε κατευθείαν στον φάρυγγα. Αν βαλω τη χρωματιστή προς τα μέσα, απλά θα σκάσω απ'τη ζέστη γιατί οι υδρατμοί που εκπνέω μένουν πάνω μου. Σε 20 λεπτά χρειάζομαι καρδιολόγο.
Το εσωτερικό είναι ασπρο. Φτιαγμένο για να απορροφάει τα υγρά που εκπνέω κ να μου δίνει άνεση. Αν την φορέσω προς τα έξω, απλά είμαι γελοίος.
Το φιλτράρισμα γίνεται από το μεσαίο στρώμα, το οποίο δεν φαίνεται ποτέ κ δεν ξέρω τι χρώμα έχει!!
Υπάρχουν και κάτι χάρτινες μικρές μάσκες που πουλάει ο Μασούτης οι οποίες όχι από τον Κοροναιό αλλά ούτε από το φτύσιμο της πεθεράς σας δεν σας σώνει, είτε τις βάλετε ισια είτε ανάποδα είτε το πάνω κάτω.
Ας σταματήσουμε να παιρνουμε πληροφορίες από το σάιτ της κυρίας Ελένης που μένει από κάτω κι ας ρωτήσουμε και κανεναν επαγγελματία, τόσα χρόνια φάγαμε στα πανεπιστήμια!!
Προς γνώση και συμμόρφωση, επισυνάπτω μιά φωτό δύο εξαίρετων χειρουργών που φοράνε ΣΩΣΤΑ τη μάσκα τους με το χρώμα προς τα έξω... τα έφε που δημιουργούνται από τον φωτισμό και τον καπνό είναι καθαρά προς εντυπωσιασμό του αντίθετου φύλου, η αλήθεια είναι πάντα πιό ωμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου