ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΤΕΕ Αποφεύγουν να πάρουν θέση για τις ...διώξεις του Σπανού!! Και νέα αναβολή της συζήτησης...

Και νέα ...αναβολή για την .."Καθαρή Τρίτη" έδωσαν οι ΤΕΕτζήδες του Λάππα να συζητήσουν την ουσία των υποθέσεων των "καρατομήσεων" σε Περιφέρεια και Δήμο!!


Αυτή την φορά λόγο αποτέλεσε το γεγονός ότι "το κείμενο των Κουδούνη-Μπόκαρη (ΔΚΜ) δεν έφερε τις ...υπογραφές τους και το ...λογότυπο της παράταξης" για να θεωρηθεί έγκυρο και να αποτελέσει θέμα συζήτησης!!
Βέβαια θα μπορούσαν να ζητήσουν επί τόπου να το υπογράψουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε για να αποφύγουν στην ουσία να το αποφύγουν και να πάρουν θέση για το θέμα, μετά και τις "αποφάσεις-κόλαφο" που έχουν εκδόθεί από Εφετείο και Αποκεντρωμένη!!
Δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν το ..."αφεντικό"απο την μιά η να εκτεθούν από την άλλη, αναλόγως της θέσης που θα πάρουν οι "Λαππατζήδες"!!
Ομως οπως μάθαμε "έχουν έτοιμη την απάντηση στις απόψεις της ΔΚΜ" ότι δηλαδή "οι διωχθέντες μετακινήθηκαν σε διευθυντικές θέσεις, άρα ούτε γάτα ούτε ζημιά" και όλα είναι οκ!
Αντε λοιπόν, μετά τον ταραμά και την λαγάνα ..βλέπουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου