Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΤΑΜΟΣ Πέταξαν στον αέρα τον αποχετευτικό αγωγό!! Σταμάτησε το έργο...

Ενα σημαντικό αντιπλημυρικό έργο για τον Δήμο Ερετρίας σταμάτησε χωρίς κανείς να γνωρίζει γιατί!!


Ακρα του τάφου ...σιωπή από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Εύβοιας για τα όσα συμβαίνουν στην εργολαβία του Σαρανταπόταμου, και ο Δήμαρχος Ερέτριας θα πρέπει να ζητήσει ..εξηγήσεις από την ΔΤΥ Π.Ε. Ευβοίας, μετά και τις καταγγελίες που έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας, και έχουμε περιγράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ! (https://www.eviatoday.news/2020/02/blog-post_34.html)Στην έρευνα μας όμως ανακαλύψαμε εκτεταμένη παράνομη (;) αμμοληψία από το ποτάμι γεγονός που .."αποκάλυψε" τον αγωγό της αποχέτευσης που διασχίζει τον Σαρανταπόταμο με ότι συνεπάγεται αυτό!!

Μήπως πρέπει ο Δήμαρχος να ζητήσει εξηγήσεις από την ΔΤΥ και να ενημερώσει το Δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή;

Μήπως πρέπει να ενδιαφερθούν και οι ιδιοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμαρχο που έχει δηλώσει στο ενώπιον του Δημοτικού συμβουλίου ότι "παρακολουθεί όλα τα έργα που γίνονται στον Δήμο!!

Αναμένουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου