ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΤΑΜΟΣ Πέταξαν στον αέρα τον αποχετευτικό αγωγό!! Σταμάτησε το έργο...

Ενα σημαντικό αντιπλημυρικό έργο για τον Δήμο Ερετρίας σταμάτησε χωρίς κανείς να γνωρίζει γιατί!!


Ακρα του τάφου ...σιωπή από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Εύβοιας για τα όσα συμβαίνουν στην εργολαβία του Σαρανταπόταμου, και ο Δήμαρχος Ερέτριας θα πρέπει να ζητήσει ..εξηγήσεις από την ΔΤΥ Π.Ε. Ευβοίας, μετά και τις καταγγελίες που έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας, και έχουμε περιγράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ! (https://www.eviatoday.news/2020/02/blog-post_34.html)Στην έρευνα μας όμως ανακαλύψαμε εκτεταμένη παράνομη (;) αμμοληψία από το ποτάμι γεγονός που .."αποκάλυψε" τον αγωγό της αποχέτευσης που διασχίζει τον Σαρανταπόταμο με ότι συνεπάγεται αυτό!!

Μήπως πρέπει ο Δήμαρχος να ζητήσει εξηγήσεις από την ΔΤΥ και να ενημερώσει το Δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή;

Μήπως πρέπει να ενδιαφερθούν και οι ιδιοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμαρχο που έχει δηλώσει στο ενώπιον του Δημοτικού συμβουλίου ότι "παρακολουθεί όλα τα έργα που γίνονται στον Δήμο!!

Αναμένουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου