Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΤΑΜΟΣ Πέταξαν στον αέρα τον αποχετευτικό αγωγό!! Σταμάτησε το έργο...

Ενα σημαντικό αντιπλημυρικό έργο για τον Δήμο Ερετρίας σταμάτησε χωρίς κανείς να γνωρίζει γιατί!!


Ακρα του τάφου ...σιωπή από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Εύβοιας για τα όσα συμβαίνουν στην εργολαβία του Σαρανταπόταμου, και ο Δήμαρχος Ερέτριας θα πρέπει να ζητήσει ..εξηγήσεις από την ΔΤΥ Π.Ε. Ευβοίας, μετά και τις καταγγελίες που έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας, και έχουμε περιγράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ! (https://www.eviatoday.news/2020/02/blog-post_34.html)Στην έρευνα μας όμως ανακαλύψαμε εκτεταμένη παράνομη (;) αμμοληψία από το ποτάμι γεγονός που .."αποκάλυψε" τον αγωγό της αποχέτευσης που διασχίζει τον Σαρανταπόταμο με ότι συνεπάγεται αυτό!!

Μήπως πρέπει ο Δήμαρχος να ζητήσει εξηγήσεις από την ΔΤΥ και να ενημερώσει το Δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή;

Μήπως πρέπει να ενδιαφερθούν και οι ιδιοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμαρχο που έχει δηλώσει στο ενώπιον του Δημοτικού συμβουλίου ότι "παρακολουθεί όλα τα έργα που γίνονται στον Δήμο!!

Αναμένουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου