ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΟΜΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΑ Δίνουν τον δρόμο στην κυκλοφορία μετά από πρόχειρες παρεμβάσεις!! - Οι κάτοικοι Παραλίας Κύμης καλούν τον Περιφερειάρχη σε διάλογο! (ΑΚΟΥΣΤΕ)


Σε κυκλοφορία θέλει να δώσει τον δρόμο Στόμιο-Πλατάνα-Παραλία Κύμης ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτης κάτω από την πίεση των επαγγελματιών!!

Παρά το γεγονός οτι "δεν έχει εξασφαλισθεί το θέμα των κατολισθήσεων στο επίμαχο σημείο, και οσον αφορά την επιδιόρθωση του δρόμου αυτή έχει γίνει με πρόχειρο τρόπο" εν τούτοις ρισκάρουν προκλητικά!!
Και ενώ καμμία ανταπόκριση για χρηματοδότηση του έργου δεν υπάρχει από κανένα υπουργείο, για μικροπολιτικούς λόγους δίνουν τον δρόμο στην κυκλοφορία (προσωρινά λένε) ελπίζοντας οτι δεν θα υπάρξουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες!!

Εν τω μεταξύ πέντε φορείς – σύλλογοι από την παραλία Κύμης με κοινή ανακοίνωσή τους καλούν τον Περιφερειάρχη σε διάλογο για το θέμα των κατολισθήσεων στην περιοχή Στομίου–Πλατάνας .


Οι κάτοικοι απαιτούν ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο. “Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί” τόνισε μέσα από τα αναλυτικά γεγονότα του Star η κ. Μαρία Παπαιωάννου εκπρόσωπος του Συλλόγου απανταχού Οξυλιθιωτών «ο Ευαγγελισμός».

Ακούστε τι λέει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου