Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΟΜΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΑ Δίνουν τον δρόμο στην κυκλοφορία μετά από πρόχειρες παρεμβάσεις!! - Οι κάτοικοι Παραλίας Κύμης καλούν τον Περιφερειάρχη σε διάλογο! (ΑΚΟΥΣΤΕ)














Σε κυκλοφορία θέλει να δώσει τον δρόμο Στόμιο-Πλατάνα-Παραλία Κύμης ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτης κάτω από την πίεση των επαγγελματιών!!

Παρά το γεγονός οτι "δεν έχει εξασφαλισθεί το θέμα των κατολισθήσεων στο επίμαχο σημείο, και οσον αφορά την επιδιόρθωση του δρόμου αυτή έχει γίνει με πρόχειρο τρόπο" εν τούτοις ρισκάρουν προκλητικά!!
Και ενώ καμμία ανταπόκριση για χρηματοδότηση του έργου δεν υπάρχει από κανένα υπουργείο, για μικροπολιτικούς λόγους δίνουν τον δρόμο στην κυκλοφορία (προσωρινά λένε) ελπίζοντας οτι δεν θα υπάρξουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες!!

Εν τω μεταξύ πέντε φορείς – σύλλογοι από την παραλία Κύμης με κοινή ανακοίνωσή τους καλούν τον Περιφερειάρχη σε διάλογο για το θέμα των κατολισθήσεων στην περιοχή Στομίου–Πλατάνας .


Οι κάτοικοι απαιτούν ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο. “Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί” τόνισε μέσα από τα αναλυτικά γεγονότα του Star η κ. Μαρία Παπαιωάννου εκπρόσωπος του Συλλόγου απανταχού Οξυλιθιωτών «ο Ευαγγελισμός».

Ακούστε τι λέει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου