ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Γ. ΠΑΝΟΣ: "Δραματική η κατάσταση στον ΟΛΝΕ"!! ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ: "Αλλάχτε την ταμπέλα"!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Δραματική είναι η κατάσταση στον ΟΛΝΕ, και όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει ακόμη περισότερο αφού η κυβέρνηση δεν ...λέει να αλλάξει την Διοίκηση!

Την δραματική αυτή κατάσταση περιέγραψε μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριος το μέλος του ΔΣ Γιώργος Πάνος τόσο για τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και για την Οικονομική Διαχείρηση!

Και νέα παραχώρηση στον Ομιλο Στασινόπουλου από το Διοικητικό Συμβούλιο!!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά είπε...."Αλάξτε ταμπέλα πλέον και από ΟΛΝΕ κάντε το ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ" είπε ο Κώστας Κουλουρίδης,παρεμβαίνοντας στην εκπομπή!!

Ακούστε τι είπε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου