ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ Η παρανομία , της παρανομίας, ω ..παρανομία!! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Καταπέλτης και αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της ΣΑΝΚΕ Δημ. Σταματούκος μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο!!


Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν σε ακόμα μία εργολαβία της Περιφέρειας και την οποία διαχειρίζεται η Δνση Τεχνικών Υπηρεσιων Π.Ε., στο εργο του Σαρανταποτάμου που εκτελείται από την SICAP, το ρεπορτάζ αποκαλύπτει σωρεία παρανομιών σύμφωνα με έγγραφα αλλά και τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΑΝΚΕ Δ. Σταματούκος.

Χωρίς σύμβαση πληρώνονται τιμολόγια στον εργολάβο, "κρύβουν" τις ποσότητες των χωματουργικών από τον φορέα διαχείρισης, και ενα σωρό ακόμη πράξεις που αποκαλύπτουν "τι ακριβώς συμβαίνει στα δημόσια έργα αυτή την περίοδο, με την ανοχή-συμμετοχή(;) της ηγεσίας της Περιφέρειας.

Ακούστε τους αποκαλυπτικούς διαλόγους μεταξύ του Μ.Παπαμακάριου και του Δ. Σταματούκου.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου