ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Σπανός και Κελαιδίτης άνοιξαν τον επικίνδυνο και ημιτελή δρόμο ....και ο Θεός βοηθός!!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Με μία απόφαση "μειοψηφίας" ο Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης και η πλειοψηφούσα παράταξη δίνουν από την Παρασκευή στην κυκλοφορία τον δρόμο-καρμανιόλα!!


Με μία εισήγηση των Τεχνικών υπηρεσιών Εύβοιας στην οποία "δεν αναφέρεται πουθενά οτι μετά τις εργασίες ο δρόμος είναι ασφαλής για κυκλοφορία" αλλά "ούτε και ο παρευρισκόμενος Γεν. Δντής Τεχνικών Εργων κος Παπαναστασίου, παρά τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις του Σπανού, δεν έδωσε αυτή την διαβεβαίωση" γνωρίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα γινόταν ο "αποδιοπομπαίος ..τράγος" εάν συνέβαινε κάποιο ατύχημα!!

Δείτε την εισήγηση....


Την ασάφεια της εισήγησης "ΣΥΝΕΧΙΣΗ η ΑΡΣΗ της απαγόρευσης" επεσήμανε πρώτος ο Δημ. Αναγνωστάκης για να πάρουν σειρά Γκλέτσος και Χρονάς, ενώ η Κατ. Μπατζελή ...σιγήν ιχθύος!!

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες Σπανού και Κελαιδίτη (αφού κανεις άλλος από την παράταξη δεν πήρε τον λόγο να τους υποστηρίξει) τελικά κατά την ψηφοφορία επεκράτησε η άποψη της ...μειοψηφίας με 19 υπέρ, 5 κατά και 26 λευκά (τα οποία δεν προσμετρώνται)!

Εγινε σαφές ότι Σπανός και Κελαιδίτης βάζουν πάνω από την ασφάλεια των διερχομένων συμπολιτών μας (οτο σημείο μετρά 7 νεκρούς και μιά ανάπηρη κοπέλα) τα μικροπολιτικά συμφέροντα ολίγιστων επαγγελματιών και ταβερνιάρηδων της περιοχής!

Ακούστε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα, και βγάλτε συμπέρασμα...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου