Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Σπανός και Κελαιδίτης άνοιξαν τον επικίνδυνο και ημιτελή δρόμο ....και ο Θεός βοηθός!!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Με μία απόφαση "μειοψηφίας" ο Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης και η πλειοψηφούσα παράταξη δίνουν από την Παρασκευή στην κυκλοφορία τον δρόμο-καρμανιόλα!!


Με μία εισήγηση των Τεχνικών υπηρεσιών Εύβοιας στην οποία "δεν αναφέρεται πουθενά οτι μετά τις εργασίες ο δρόμος είναι ασφαλής για κυκλοφορία" αλλά "ούτε και ο παρευρισκόμενος Γεν. Δντής Τεχνικών Εργων κος Παπαναστασίου, παρά τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις του Σπανού, δεν έδωσε αυτή την διαβεβαίωση" γνωρίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα γινόταν ο "αποδιοπομπαίος ..τράγος" εάν συνέβαινε κάποιο ατύχημα!!

Δείτε την εισήγηση....


Την ασάφεια της εισήγησης "ΣΥΝΕΧΙΣΗ η ΑΡΣΗ της απαγόρευσης" επεσήμανε πρώτος ο Δημ. Αναγνωστάκης για να πάρουν σειρά Γκλέτσος και Χρονάς, ενώ η Κατ. Μπατζελή ...σιγήν ιχθύος!!

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες Σπανού και Κελαιδίτη (αφού κανεις άλλος από την παράταξη δεν πήρε τον λόγο να τους υποστηρίξει) τελικά κατά την ψηφοφορία επεκράτησε η άποψη της ...μειοψηφίας με 19 υπέρ, 5 κατά και 26 λευκά (τα οποία δεν προσμετρώνται)!

Εγινε σαφές ότι Σπανός και Κελαιδίτης βάζουν πάνω από την ασφάλεια των διερχομένων συμπολιτών μας (οτο σημείο μετρά 7 νεκρούς και μιά ανάπηρη κοπέλα) τα μικροπολιτικά συμφέροντα ολίγιστων επαγγελματιών και ταβερνιάρηδων της περιοχής!

Ακούστε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα, και βγάλτε συμπέρασμα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου