Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

"Μισερό" θα λειτουργήσει απ' τον Οκτώβρη το Νέο Νοσοκομείο!! Ούτε κουβέντα για προσλήψεις...

Από τον Οκτώβρη του 2020 και ...βλέπουμε, αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας όπως εκτιμήθηκε από την σύσκεψη αρμοδίων!

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος, Έλενα Βάκα, εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής της Στερεάς, της Κτηριακής Υποδομής και της κατασκευαστικής εταιρείας, συζητήθηκαν οι προοπτικές ολοκλήρωσης των έργων αλλά και οι ανάγκες πρόσληψης του επιπλέον προσωπικού που χρειάζεται για να λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο στο 100% της δυναμικότητας ου.

Τα συνοδά έργα θα έχουν ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, ενώ μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να έχει ξεκινήσει η εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού στα νέα δεδομένα.


Για νέες προσλήψεις δεν υπήρξε "είδηση" αφού ακόμη το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει προκυρήξει τις προσλήψεις τόσο του ιατρικού προσωπικού όσο και του νοσηλευτικού και μέχρις στιγμής δεν φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα!!

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που υπάρχει συντηρείται και για την ώρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου