ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

"Μισερό" θα λειτουργήσει απ' τον Οκτώβρη το Νέο Νοσοκομείο!! Ούτε κουβέντα για προσλήψεις...

Από τον Οκτώβρη του 2020 και ...βλέπουμε, αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας όπως εκτιμήθηκε από την σύσκεψη αρμοδίων!

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος, Έλενα Βάκα, εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής της Στερεάς, της Κτηριακής Υποδομής και της κατασκευαστικής εταιρείας, συζητήθηκαν οι προοπτικές ολοκλήρωσης των έργων αλλά και οι ανάγκες πρόσληψης του επιπλέον προσωπικού που χρειάζεται για να λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο στο 100% της δυναμικότητας ου.

Τα συνοδά έργα θα έχουν ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, ενώ μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να έχει ξεκινήσει η εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού στα νέα δεδομένα.


Για νέες προσλήψεις δεν υπήρξε "είδηση" αφού ακόμη το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει προκυρήξει τις προσλήψεις τόσο του ιατρικού προσωπικού όσο και του νοσηλευτικού και μέχρις στιγμής δεν φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα!!

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που υπάρχει συντηρείται και για την ώρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου