ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ :Στην Πάρο, και οχι στην Κύμη θα γίνει το 2ο Συνέδριο για τον Παπανικολάου!!

Πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, η παρουσίαση του βιβλίου «Γ. Ν. Παπανικολάου. Το επιστημονικό του έργο μέσα από τη ματιά ενός σύγχρονου κυτταρολόγου» του Αριστείδη Διαμαντή.
Το σκανδαλώδες είναι ότι, το δεύτερο συνέδριο για τον Γεώργιο Παπανικολάου, όπως ανακοινώθηκε, θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Πάρο και όχι στην Κύμη, όπου είχε πραγματοποιηθεί το πρώτο συνέδριο πριν 8 χρόνια.

Και όπως ειπώθηκε, η επιλογή της πόλης για την πραγματοποίηση του συνεδρίου έγινε εξ ανάγκης, αφού οι διοργανωτές προσπαθούν επί χρόνια να πραγματοποιήσουν το δεύτερο συνέδριο στην Κύμη, χωρίς να το καταφέρνουν και οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί!!!

Το θέμα είναι τεράστιο, όχι για θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση για τον Παπανικολάου σε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Προφανώς αυτό θα ήταν εξαιρετικό αλλά η εκδήλωση αυτή σίγουρα δεν μπορεί να είναι το Συνέδριο για τον Γεώργιο Παπανικολάου, καθώς, ως κορυφαίο γεγονός πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιείται στην γενέτειρά του μεγάλου ευεργέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου