Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ :Στην Πάρο, και οχι στην Κύμη θα γίνει το 2ο Συνέδριο για τον Παπανικολάου!!

Πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, η παρουσίαση του βιβλίου «Γ. Ν. Παπανικολάου. Το επιστημονικό του έργο μέσα από τη ματιά ενός σύγχρονου κυτταρολόγου» του Αριστείδη Διαμαντή.
Το σκανδαλώδες είναι ότι, το δεύτερο συνέδριο για τον Γεώργιο Παπανικολάου, όπως ανακοινώθηκε, θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Πάρο και όχι στην Κύμη, όπου είχε πραγματοποιηθεί το πρώτο συνέδριο πριν 8 χρόνια.

Και όπως ειπώθηκε, η επιλογή της πόλης για την πραγματοποίηση του συνεδρίου έγινε εξ ανάγκης, αφού οι διοργανωτές προσπαθούν επί χρόνια να πραγματοποιήσουν το δεύτερο συνέδριο στην Κύμη, χωρίς να το καταφέρνουν και οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί!!!

Το θέμα είναι τεράστιο, όχι για θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση για τον Παπανικολάου σε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Προφανώς αυτό θα ήταν εξαιρετικό αλλά η εκδήλωση αυτή σίγουρα δεν μπορεί να είναι το Συνέδριο για τον Γεώργιο Παπανικολάου, καθώς, ως κορυφαίο γεγονός πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιείται στην γενέτειρά του μεγάλου ευεργέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου