Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Λεφτά υπάρχουν: Δώρο 250.000 € στην κυρία Γκαγκάτση από την ΕΠΟ του Γραμμένου

Η χρεοκοπημένη ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, που στέλνει την Εθνική ομάδα εν μέσω πλέι οφ στην Αμερική για να μαζέψει χρήματα, συνεχίζει τα δωράκια και μετά τα 350.000 € στον Γιαννάκη Παπαδόπουλο «προίκισε» με 250.000 € και την σύζυγο του Βασίλη Γκαγκάτση, Βιβή Δενδρινού.
Ζούμε μία από τις πιο μαύρες εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα χρόνια της… εξυγίανσης του «δικού μας» – κατά τον Ιβάν Σαββίδη – Βαγγέλη Γραμμένου και των σκανδάλων Οικονομικών και αγωνιστικών. Μεγάλων σκανδάλων, που έχουν φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε δεινή θέση και έχουν προκαλέσει την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης. Αγωνιστικών σκανδάλων, όπως αυτό της περίφημης πλέον πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, που ακόμα παραμένει άγνωστο πότε και πως θα τιμωρηθούν οι δύο ομάδες, μετά το καταδικαστικό πόρισμα που εξέδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οικονομικών σκανδάλων στην ΕΠΟ, με τον Βαγγέλη Γραμμένο και τους συνεργάτες του να έχουν φέρει την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στα… τάρταρα και να στέλνουν ακόμα και την εθνική ομάδα στην Αμερική εν μέσω μάλιστα πλέι οφ για να μαζέψουν χρήματα. Μια κατάσταση, που έφερε την ΕΠΟ να βρίσκεται υπό καθεστώς μνημονίου από UEFA και FIFA. Μια ΕΠΟ, που είναι σε δεινή θέση και έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων των Ελλήνων.

Μπορεί η κλεψύδρα της προεδρίας του Βαγγέλη Γραμμένου στην ΕΠΟ να αδειάζει, μετά την πρόθεση της Κυβέρνησης να φέρει στην Ελλάδα τις UEFA και FIFA για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να… ξεριζώσουν όλα τα βαρίδια που κρατούν πίσω το άθλημα στη χώρα μας, βυθίζοντάς το στην ανυποληψία.

Τη στιγμή λοιπόν που τα οικονομικά της ΕΠΟ βρίσκονται στη χειρότερη δυνατή κατάσταση, η διοίκηση Γραμμένου φρόντισε να «προικίσει» με 250.000 € τη σύζυγο του γνωστού και μη εξαιρετέου Βασίλη Γκαγκάτση, Βιβή (Ακριβή) Δενδρινού! Συγκεκριμένα, η κ. Δενδρινού είχε απολυθεί από την ΕΠΟ την εποχή της διοίκησης του Γκιρτζικη. Σε πρώτο βαθμό είχε χάσει την υπόθεση, αλλά σε δεύτερο βαθμό κέρδισε και μάλιστα 250.000 €! Τζακποτ στο τζόκερ για την κ. Γκαγκάτση.

Πώς; Με τις ευλογίες του Γραμμένου και των συν αυτών, καθώς η ΕΠΟ δεν έστειλε κανέναν στην εκδίκαση της υπόθεσης για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της. Ούτε καν έβαλε μάρτυρες. Ένα ακόμα δωράκι από τον Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος όπως θυμάστε είχε… προικίσει με αποζημίωση 350.000 € τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο.

Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο από την χρεοκοπημένη ελληνική ομοσπονδία, που μετά το δωράκι στον Γιαννάκη Παπαδόπουλο είπε να κάνει ένα δωράκι και στην Βιβή Δενδρινού. Ο Γραμμένος θέλησε να την… προικίσει πριν αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΠΟ, καθώς πλέον είναι ολοφάνερο ότι ο χρόνος που του απομένει στον προεδρικό θώκο είναι ελάχιστος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όταν ήταν πρόεδρος ο Βασίλης Γκαγκάτσης η κ. Δενδρινού έπαιρνε επίδομα διευθύντριας χωρίς να έχει τα τυπικά προσόντα και επίσης λάμβανε επίδομα ξένης γλώσσας, χωρίς να μιλάει καν αγγλικά! Απίστευτα πράγματα, που μόνο στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μπορούν να συμβούν. Μια ομοσπονδία, που όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, δεν υπερασπίζεται ούτε καν τα συμφέροντά της.

Μια ομοσπονδία – μπάχαλο, η οποία φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Γραμμένου, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να προικίζει μια πρώην εργαζόμενη με 250.000 €. Αυτή είναι η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η… κάθαρση που έφερε ο Γραμμένος και οι συν αυτώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου