Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Πανηγυρίζουν οι ..πανηγυρτζήδες!! Αντί να κοκκινίζουν από ντροπή!!

Τελικά η υπόθεση χρήζει ερμηνείας από "ειδικό" επιστήμονα της ..ΙΑΤΡΙΚΗΣ!!

Καμαρώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτης για τις "μεγάλες" επιτυχίες της Τουριστικής πολιτικής της Περιφέρειας και της αρμόδιας επιτροπής!!

Και γράφει στο "φατσοβιβλίο" αγαπημένο μέσο επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους, και από κάτω δημοσιοποιεί τον συνημένο πίνακα προφανώς ως αποδεικτικό στοιχείο του ότι "δεν ξέρει ουτε να διαβάζει τα αυταπόδεικτα"...


George Kelaiditis is with Φάνης Σπανός and Ηλίας Μπουρμάς.
February 14 at 10:32 PM ·

Για ακόμα μια φορά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πλαισιώνεται στις πρώτες θέσεις των Περιφερειών με την μεγαλύτερη αύξηση επισκέψεων, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του INSETE για την περίοδο 2016-2018.
http://www.insete.gr/…/Pe…/Reports/Central_Greece_Region.pdf
Μεγάλη υπερηφάνεια και ικανοποίηση για την Περιφέρεια μας, θερμά συγχαρητήρια στους επαγγελματίες μας που στηρίζουν ενεργά αυτή μας την προσπάθεια, πολλά μπράβο στον αντιπεριφερειάρχη μας Ηλίας Μπουρμάς και την ομάδα του για την εξαιρετική τους δουλειά!





















Τί λέει ο Αντιπεριφερειάρχης; Οτι "Για ακόμα μια φορά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πλαισιώνεται στις πρώτες θέσεις των Περιφερειών με την μεγαλύτερη αύξηση επισκέψεων, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του INSETE για την περίοδο 2016-2018."

Ομως αν κάποιος μετρήσει τις θέσεις Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 11η ΜΕΤΑΞΥ 13ων!!

Πρόκειται λοιπόν για ποσοστό αύξησης (34%) μεταξύ των ετών της επισκεψιμότητας και οχι της διαμονής!! 
Δηλαδή αν είχαμε 1 επισκέπτη και τους κάναμε 2 θα ειχαμε αυξηση 100% και αν είχαμε 1 και τους κάναμε 3 θα είχαμε αύξηση 200% κοκ

Αντί λοιπόν να μας πουν πόσα ξόδεψαν ολα αυτά τα χρόνια σε ταξιδάκια αναψυχής για να πετύχουν ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ να βρίσκονται στον ..πάτο της κατάταξης των περιφερειών και να αυξήσουν τους επισκέπτες ΜΟΝΟΝ κατα 142.000 στην Περιφέρεια και να κοκκινήσουν από ντροπή, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ...ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ!!

1 σχόλιο:

  1. Κλάφτα Χαράλαμπε... Αν μπεις στον κόπο να ρίξεις μια ματιά στην έκθεση του ΣΕΤΕ (http://www.insete.gr/Portals/0/statistics/Perifereies/Reports/Central_Greece_Region.pdf) τότε θα δεις πολλά ωραία για την Στερεά και ειδικότερα για την Εύβοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή