Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

ΕΡΕΤΡΙΑ Γνωμάτευση .."κόλαφος" για την Αλημπατέ!! Της καταλογίζουν "ποινικές και αστικές ευθύνες" (ΔΕΙΤΕ)

περνάει δύσκολα η ..σύμβουλος πολιτισμού του Σπανού
Νομική γνωμάτευση προς την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου καταλογίζει "Ποινικές και Αστικές" ευθύνες στην πρώην Δήμαρχο!!

Φαίνεται ότι ο Δημητρόπουλος "ψάχνει" την προκάτοχο του αφού στον Δήμο φτάνουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για να πληρωθούν, αποφάσεις που αφορούν "απ' ευθείας ..προφορικές αναθέσεις της πρώην Δημάρχου χωρίς μάλιστα να έχουν εγγραφεί οι σχετικές πιστώσεις στον προυπολογισμό!!
Το θέμα κατά πάσα πιθανότητα θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής, αφού εκτιμάται ότι θα αποκαλυφθούν και ..άλλα!!

Δείτε την γνωμάτευση .....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου