ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΕΡΕΤΡΙΑ Γνωμάτευση .."κόλαφος" για την Αλημπατέ!! Της καταλογίζουν "ποινικές και αστικές ευθύνες" (ΔΕΙΤΕ)

περνάει δύσκολα η ..σύμβουλος πολιτισμού του Σπανού
Νομική γνωμάτευση προς την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου καταλογίζει "Ποινικές και Αστικές" ευθύνες στην πρώην Δήμαρχο!!

Φαίνεται ότι ο Δημητρόπουλος "ψάχνει" την προκάτοχο του αφού στον Δήμο φτάνουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για να πληρωθούν, αποφάσεις που αφορούν "απ' ευθείας ..προφορικές αναθέσεις της πρώην Δημάρχου χωρίς μάλιστα να έχουν εγγραφεί οι σχετικές πιστώσεις στον προυπολογισμό!!
Το θέμα κατά πάσα πιθανότητα θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής, αφού εκτιμάται ότι θα αποκαλυφθούν και ..άλλα!!

Δείτε την γνωμάτευση .....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου