Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

Τραπεζική Αναλγησία!! Βγάζουν στο ..σφυρί το μοναδικό σπίτι συμπολίτη μας με 80% αναπηρία !!(ΑΚΟΥΣΤΕ)

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου εκπλειστηριάζετε ηλεκτρονικά από την ALPHA BANK το σπίτι μίας οικογένειας δύο ηλικιωμένων στη Χαλκίδα επί της οδού Διομήδη 8 στον Καράμπαμπα.

Αποτελεί την μοναδική κατοικία τους και το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο.

Ο πλειστηριασμός θα γίνει στο γραφείο της συμβολαιογράφου Ευτυχίας Καραστάθη, στην οδό Καραμουρτζούνη 1 Χαλκίδα.
Ο άνδρας της οικογένειας είναι ανάπηρος καθολικά με βεβαιωμένο ποσοστό αναπηρίας από τα ΚΕΠΑ 80%. Η γυναίκα έχει πρόσφατα νοσηλευτεί μετά από διπλό έμφραγμα του μυοκαρδίου. 

Ο άνδρας, παρόλα τα 42 χρόνια εργασίας του, δεν δύναται να λάβει σύνταξη λόγω στρεβλώσεων του σχετικού νόμου και κατά συνέπεια οι μόνοι πόροι της οικογένειας είναι η περιορισμένη σύνταξη της γυναίκας με την οποία καλούνται να καλύψουν σωρεία ιατρικών εξόδων και τον επιούσιο. 

Το ενυπόθηκο δάνειο που είχε συναφθεί με την ALPHA BANK αφορούσε ατομική επιχειρηματική δραστηριότητα, την οποία, δεδομένης της συρρίκνωσης της αγοράς με την κρίση, η μητρική εταιρεία αποφάσισε να διακόψει και να καταστήσει απαιτητό το κεφάλαιο κίνησης της επιχείρησης που είχε χρηματοδοτηθεί με το δάνειο. 

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρίσκονται σε τέτοια αδυναμία που δεν μπόρεσαν να καταβάλουν ούτε τα 300 ευρώ που απαιτούνταν, κατά τους δικηγόρους, για την ανακοπή του πλειστηριασμού. 

Καθένας, στο όνομα μιας στοιχειώδους κοινωνικής αλληλεγγύης, από όποιο μετερίζι και αν βρίσκεται, ας συλλογιστεί τα παραπάνω και ας δράσει με τον τρόπο του ή και συλλογικά για την ακύρωση του πλειστηριασμού.

Ακούστε την καταγγελία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου