ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Στο μικροσκόπιο του ΤΕΕ οι ..διώξεις υπαλλήλων σε Περιφέρεια και Δήμο!

Στο Τεχνικό Επιμελητήριο η συζήτηση για τις  αυθαίρετες .."καρατομήσεις" δημοσίων υπαλλήλων!!

Η πρακτική των πολιτικών προισταμένων του Δήμου και της Περιφέρειας να μετακινούν-υποβαθμίζουν κατά το δοκούν και χωρίς να έχουν διαπράξει κάποιο .."αδίκημα", οι υπό ..δίωξη υπάλληλοι, έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια χωρίς κανείς από τα συνδικαλιστικά όργανα να διαμαρτυρηθεί!!
Ούτε το συνδικαλιστικό σωματείο της Περιφέρειας, ούτε η ΕΜΔΥΔΑΣ το συνδικαλιστικό σωματείο των μηχανικών του δημοσίου στο οποίο ειναι πρόεδρος ο Βαγγελάκος (ευνοημένος από τις παράνομες με δικαστική απόφαση ..καρατομήσεις) διαμαρτύρονται!!
Με παρέμβαση τους στην Διοικούσα του ΤΕΕ οι κες Κουδούνη και Μπόκαρη ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα της ..."αυθαιρεσίας" των πολιτικών προισταμένων Περιφέρειας και Δήμου Χαλκιδέων, και ετσι την επόμενη Τρίτη θα συζητηθεί το θέμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου