Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

Στο μικροσκόπιο του ΤΕΕ οι ..διώξεις υπαλλήλων σε Περιφέρεια και Δήμο!

Στο Τεχνικό Επιμελητήριο η συζήτηση για τις  αυθαίρετες .."καρατομήσεις" δημοσίων υπαλλήλων!!

Η πρακτική των πολιτικών προισταμένων του Δήμου και της Περιφέρειας να μετακινούν-υποβαθμίζουν κατά το δοκούν και χωρίς να έχουν διαπράξει κάποιο .."αδίκημα", οι υπό ..δίωξη υπάλληλοι, έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια χωρίς κανείς από τα συνδικαλιστικά όργανα να διαμαρτυρηθεί!!
Ούτε το συνδικαλιστικό σωματείο της Περιφέρειας, ούτε η ΕΜΔΥΔΑΣ το συνδικαλιστικό σωματείο των μηχανικών του δημοσίου στο οποίο ειναι πρόεδρος ο Βαγγελάκος (ευνοημένος από τις παράνομες με δικαστική απόφαση ..καρατομήσεις) διαμαρτύρονται!!
Με παρέμβαση τους στην Διοικούσα του ΤΕΕ οι κες Κουδούνη και Μπόκαρη ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα της ..."αυθαιρεσίας" των πολιτικών προισταμένων Περιφέρειας και Δήμου Χαλκιδέων, και ετσι την επόμενη Τρίτη θα συζητηθεί το θέμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου