Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

Στο μικροσκόπιο του ΤΕΕ οι ..διώξεις υπαλλήλων σε Περιφέρεια και Δήμο!

Στο Τεχνικό Επιμελητήριο η συζήτηση για τις  αυθαίρετες .."καρατομήσεις" δημοσίων υπαλλήλων!!

Η πρακτική των πολιτικών προισταμένων του Δήμου και της Περιφέρειας να μετακινούν-υποβαθμίζουν κατά το δοκούν και χωρίς να έχουν διαπράξει κάποιο .."αδίκημα", οι υπό ..δίωξη υπάλληλοι, έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια χωρίς κανείς από τα συνδικαλιστικά όργανα να διαμαρτυρηθεί!!
Ούτε το συνδικαλιστικό σωματείο της Περιφέρειας, ούτε η ΕΜΔΥΔΑΣ το συνδικαλιστικό σωματείο των μηχανικών του δημοσίου στο οποίο ειναι πρόεδρος ο Βαγγελάκος (ευνοημένος από τις παράνομες με δικαστική απόφαση ..καρατομήσεις) διαμαρτύρονται!!
Με παρέμβαση τους στην Διοικούσα του ΤΕΕ οι κες Κουδούνη και Μπόκαρη ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα της ..."αυθαιρεσίας" των πολιτικών προισταμένων Περιφέρειας και Δήμου Χαλκιδέων, και ετσι την επόμενη Τρίτη θα συζητηθεί το θέμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου