Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!

Τι μπορεί να πει κανείς για αυτές τις αδιανόητες εικόνες που ανάρτησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σκάλας Ωρωπού;
Αυτοκίνητο του Δήμου Ωρωπού μεταφέρει και τελικά ξεφορτώνει ανεξέλεγκτα, προϊόντα εκσκαφών και μπάζα σε οικόπεδο άγνωστου ταυτότητας(για εμάς)…
Κανένας δεν γνωρίζει το πραγματικό περιεχόμενο των προϊόντων. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί το μέγεθος της ρύπανσης που προκαλούν τα συγκεκριμένα απορρίμματα. Αφορούν προϊόντα που προέκυψαν από εργασίες σε Δημοτικά Κτίρια, ή, αφορούν εξυπηρέτηση ημετέρων και φίλων ψηφοφόρων…

Όπως και να έχει, οι υπάλληλοι του Δήμου Ωρωπού εκτελούν εντολές συγκεκριμένων ανθρώπων και πολιτικών προϊσταμένων!
Ένα έγκλημα που έχει ονοματεπώνυμο, αυτό του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και του Νέου Δημάρχου Ωρωπού!
Είναι ντροπή και αίσχος οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να νομίζουν πως μπορούν να καταλύουν κάθε νόμο, κάθε αίσθημα δικαίου, κάθε κοινωνική ηθική, θεωρώντας τσιφλίκι τους τον τόπο που οι Δημότες Ωρωπού όρισαν να διαχειριστούν!
Και όπως αποδεικνύουν καθημερινά… με τον καλύτερο τρόπο!
ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!



Δημοσίευση στο facebook...
Spiros Karidas
18 Φεβρουαρίου στις 8:17 μ.μ.
Στην εφηβεία μου με ΔΕΞΙΑ πιστεύω (επειδή ψήφιζε ο μπαμπάς) με είχε εντυπωσιάσει μια αφίσα του ΠΑΣΟΚ που την θυμάμαι ακόμα... "άλλο το τιμόνι και άλλο το μπαλκόνι".
Έτσι λοιπόν χρόνια μετά διανύοντας τον 21ο αιώνα η Δημοτική Αρχή του Ωρωπού ανήμπορη να διαχειριστεί τα καθημερινά προβλήματα του τόπου, με τιμονιέρη καθαριότητας τον ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ δημιουργεί χωματερές σε ιδιοκτήτες περιουσίες δίπλα σε σπίτια της Νέας Πολιτείας αδιαφορώντας για την υποβάθμιση του οικισμού. Σίγουρα δεν είναι το δικό του σπίτι!
Τα ερωτήματα μου σαν ΠΟΛΙΤΗΣ και σημερινός πρόεδρος της Κοινότητας αυτού του τόπου, γεννημένος και μεγαλωμένος εδώ, είναι :
Έχει γνώση ο κος Δήμαρχος για τα καμώματα του ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ;
Μήπως ο ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ λειτουργεί αυτοβούλως προς όφελος κάποιων άλλων με σκοπό την επανεκλογή του; (γιατί εδώ βλέπουμε τα δημοτικά αυτοκίνητα να κουβαλούν μπάζα από κατεδάφιση). ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ!!!
Αγαπάμε αληθινά τον τόπο μας ή τον διοικούμε με συμφέροντα και σκοπιμότητα;
Υπάρχει σεβασμός στο περιβάλλον η προκαλούμε εμείς οι ίδιοι τη μόλυνση του;
Κλείνοντας αναρωτιέμαι οι ψηφοφόροι του ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ γνωρίζουν τις πράξεις του αυτές;
Και φυσικά οι κος Κούτσουρης, κος Ελευθερας, κος Μαστροκωστας και η κα Ντινοδημου οι οποίοι τα βρίσκουν όλα τέλεια ελπίζω σήμερα να σοκαριστούν αν έχουν ψυχή και να αντιδράσουν!
Με τιμή Σπύρος Καρύδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου