ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Η «Στερεά Υπεροχής» δεσμεύτηκε να αναδείξει τα ζητήματα, εντός και εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου

Αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Στερεά Υπεροχής!», αποτελούμενη από τους Δημήτρη Αναγνωστάκη, Ακριώτη Θεοδώρα και Κατσαλίφη Μιχάλη, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, 19 Φεβρουαρίου 2020, με το Σύλλογο Εργαζομένων Υπαλλήλων Π. Ε. Εύβοιας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Σωματείου και αναπτύχθηκε ένας ειλικρινής και γόνιμος διάλογος, γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους όπως:

Ø Η έλλειψη προσωπικού και η υποστελέχωση των υπηρεσιών.

Ø Η έλλειψη σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Ø Η μη λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Ø Η μη λειτουργία του Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων των Υπηρεσιών.

Ø Η απαξίωση και μη λειτουργία υπηρεσιών όπως π.χ. το Δημόσιο ΚΤΕΟ

Ø Η αυθαίρετη και χωρίς αιτιολογία μετακίνηση υπαλλήλων, σε θέσεις άνευ αντικειμένου και χωρίς να ληφθούν υπόψη τόσο το Οργανόγραμμα όσο και το περίγραμμα θέσεων της κάθε υπηρεσίας.

Η «Στερεά Υπεροχής!» δεσμεύτηκε να αναδείξει τα ζητήματα, εντός και εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου και να προσπαθήσει, σε συνεννόηση και με τις άλλες παρατάξεις, για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα των εργαζομένων, στην αποκατάσταση των αδικιών και στην εφαρμογή της νομιμότητας.


Ακούστε τι δήλωσε ο Αναγνωστάκης στο Ράδιο1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου