ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΦΟΥΝΤΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ

Αυτό που προβλέπουν οι αρμόδιοι της κυβέρνησης για την εξέλιξη του κορονοίού, δεν το χαρακτηρίζω δυσάρεστο ή ευχάριστο. 

Το λες έτσι- το δυστυχώς ή ευτυχώς- αν είσαι σε θέση να κάνεις συγκρίσεις με το τι έχει συμβεί ήδη σ' άλλες χώρες. Κι αν πράγματι εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα πήγαν καλά, πήγαν άσχημα, θα μπορούσαν να είχαμε προλάβει πιο αποτελεσματικά την κατάσταση.

Τι, όμως, προβλέπει η κυβερνητική ομάδα διαχείρισης του ιού; Πως η έξαρση, η κορύφωση, το peak της επιδημίας στην Ελλάδα θα σημειωθεί σε 15 μέρες. Που σημαίνει ότι μέχρι τότε το κακό θα προκαλεί θύματα. Πιο σωστά, ό,τι σε πολύ μεγάλο βαθμό θα έχουν καταγραφεί το μέγεθος της εξάπλωσης του ιού.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οι προβλέψεις γίνονται σε ρευστά δεδομένα. Αν, όμως, δεχθούμε την καλοπιστία και τους φόβους από το κυβερνητικό μέτωπο, που δεν ανακοινώνονται προς το παρόν, τότε μετά από δυο εβδομάδες η ''καμπύλη'' θα αρχίσει να στρίβει προς τα κάτω. Τα νούμερα να χαμηλώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου