Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Σημαντική πρωτοβουλία για τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης και Αγ. Αννας

Δημιουργείται τομέας ΕΚΑΒ στον δήμο Μαντουδιου Λίμνης Αγίας Άννας μετά από τος συνεχείς πιέσεις του δήμαρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη ο σταθμός θα γίνει σε κεντρικό σημείο του δήμου, στον οικισμό Δάφνη.Τι δήλωσε ο δήμαρχος:

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ύστερα από συνεννόηση με τη Διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β. και τον Τομεάρχη Ε.Κ.Α.Β. Εύβοιας κ. Κόκκο Νικόλαο, αποφασίστηκε να λειτουργήσει σταθμός Ε.Κ.Α.Β. στο Δήμο μας από 1η Απριλίου, ώστε οι συμπολίτες μας να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου πανδημίας. Ο χώρος που αποφασίστηκε να παραχωρηθεί για να λειτουργήσει ο σταθμός Ε.Κ.Α.Β. βρίσκεται στον οικισμό Δάφνη, καθ’ ότι πρόκειται για κεντροβαρές σημείο του Δήμου και υπήρχε δυνατότητα παραχώρησης του Δημοτικού Σχολείου Δάφνης το οποίο βρίσκεται σε αναστολή. Ελπίζουμε ο σταθμός αυτός να μην είναι μόνο προσωρινός και να καταφέρουμε να εδραιωθεί.
Τέλος, ευχαριστούμε τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου, οι οποίοι κάνουν εξαιρετικά την δουλειά τους, καθώς και τους ιδιώτες γιατρούς της περιοχής, που σε αυτές τις κρίσιμες ώρες βάζουν πλάτη σε αυτόν το δύσκολο αγώνα.

Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας
Γεώργιος Τσαπουρνιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου