Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Τσέργας-Μανιάτης σημειώσατε .."διπλό"!! Από τότε το είχαμε προβλέψει... Τι συνέβη

Μέχρι και πρίν λίγες μέρες ο "καπετάνιος" λάμβανε ισχυρές διαβεβαιώσεις "άνωθεν" για την επιλογή του  ως Πρόεδρος του ΟΛΝΕ!



Από το "Μπακογιαννέικο-Μητσοτακέικο" περιβάλλον ελάμβανε το μύνημα οτι "Το θέμα θεωρείται λήξαν! Εσύ Πρόεδρος και ο Μανιάτης Διευθύνων".
Ομως ο Μπάμπης είχε άλλα σχέδια....

Από την στιγμή που αποφάσισε να διεκδικήσει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (γιατί άραγε;) ως εκτελεστικό μέλος με δικαίωμα υπογραφής (αμέ!) άρχισε ο .."πόλεμος" κατά του Τσέργα!
Και ο Μπάμπης το γνωρίζει καλά το ..παραπολιτικό παίγνιο...

Οντας έχει ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα από την αριστερά (ως νεολαίος) και έχοντας καταφέρει να φτάσει μέλος της εκτελεστικής επίτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ..κολητός της Ντόρας, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για τις ικανότητες και την εμπειρία που διαθέτει γι αυτό!!

Ο Μπάμπης ήθελε και το πέτυχε να είναι το "νέο αφεντικό στον ΟΛΝΕ" από δεύτερο ..πλάνο, και να έχει στην θέση του προέδρου δικό του άνθρωπο, εν προκειμένο τον Σπ. Γεροντίτη, όπως και τον έλεγχο της πλειοψηφίας του ΔΣ για να υπάρχει και ο ...έλεγχος του οργάνου και του Οργανισμού!

Τελικά και εκ του αποτελέσματος "το Μπακογιανέικο ..άδεισε τον Καπετάνιο και τον οδήγησε ..κοιμισμένο με διαβεβαιώσεις οσπου έσκασε το μαντάτο"!!

Εμείς από τα τέλη του Σεπτέμβρη είχαμε ψυλιαστεί το "κόλπο" του Μπακογιαννέικου και το είχαμε γράψει εδώ...

https://www.eviatoday.news/2019/09/blog-post_30.html#more

Τότε και εντελώς ..αψυχολόγητα  "ο Σπανός .."προσλαμβάνει" (sic!) αμισθο εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα λιμενικής πολιτικής τον Θ. Τσέργα (με υπόδειξη του Μπακογιάννη)!! (διαβάστε στο λίνκ πιο πάνω).

Τά υπόλοιπα του .."σχεδίου" θα τα δούμε επί της οθόνης...

Κυρίως  α) πως ειναι δυνατόν ο Μανιάτης να κρατήσει δύο θέσεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης με τα ..παρελκόμενα (ΔΕΥΑΧ και ΟΛΝΕ);  και β) από που εκπορεύεται το ενδιαφέρον του Μπάμπη να διεκδικήσει αυτή "γραφειοκρατική" την θέση και με πρόεδρο της απολύτου επιλογής του και επιροής (είναι γνωστη η στενή και πολύχρονη σχέση με τον Σπύρο Γεροντίτη) ;

Το σίγουρο είναι οτι με το νέο ΔΣ δεν θα ...πλήξουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου