Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ Ποιές αποφάσεις του Σπανού ισχύουν από την Δευτέρα (30/3) μετά και την 2η Αποφαση της Αποκεντρωμένης!! (ΔΕΙΤΕ)

Αν και η ηγεσία της Περιφέρειας δεν έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης, από Δευτέρα αυτές είναι οι νόμιμες αποφάσεις διορισμών που ισχύουν σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης!


Πλέον οι Μάρκου-Ιωαννίδου και Λολακάς από αύριο Δευτέρα θα πρέπει να εφαρμόσουν την νομιμότητα και να πάνε στις θέσεις που τους έχει τοποθετήσει ο Περιφερειάρχης με τις πρώτες αποφάσεις του Ιανουαρίου, συμορφούμενος τόσο με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά αλλά και με την πρώτη απόφαση της Αποκεντρωμένης (του Οκτωβρίου 19).

Δεν χρειάζεται πλέον νέα απόφαση του Περιφερειάρχη για την ανάληψη των καθηκόντων των προισταμένων στην φυσική τους θέση, δεδομένου οτι τέτοια απόφαση έχει εκδοθεί τον Ιανουάριο του 2020 και είναι αυτή που ισχύει πλέον!!

Δείτε...



Αν οι υπάλληλοι δεν πάνε την Δευτέρα στην θέση τους να αναλάβουν υπηρεσία θα υποπέσουν σε πειθαρχικό παράπτωμα "άρνησης ανάληψης υπηρεσίας", ενώ αν εμποδιστούν από την ηγεσία η όποιον άλλο να αναλάβουν τότε Περιφερειάρχης και οποιος άλλος θα είναι υπόλογοι με τις σοβαρές κατηγορίες της παράβαση καθήκοντος και παρεμπόδισης ανάληψης υπηρεσίας.

Για να δούμε λοιπόν......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου