Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ Ποιές αποφάσεις του Σπανού ισχύουν από την Δευτέρα (30/3) μετά και την 2η Αποφαση της Αποκεντρωμένης!! (ΔΕΙΤΕ)

Αν και η ηγεσία της Περιφέρειας δεν έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης, από Δευτέρα αυτές είναι οι νόμιμες αποφάσεις διορισμών που ισχύουν σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης!


Πλέον οι Μάρκου-Ιωαννίδου και Λολακάς από αύριο Δευτέρα θα πρέπει να εφαρμόσουν την νομιμότητα και να πάνε στις θέσεις που τους έχει τοποθετήσει ο Περιφερειάρχης με τις πρώτες αποφάσεις του Ιανουαρίου, συμορφούμενος τόσο με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά αλλά και με την πρώτη απόφαση της Αποκεντρωμένης (του Οκτωβρίου 19).

Δεν χρειάζεται πλέον νέα απόφαση του Περιφερειάρχη για την ανάληψη των καθηκόντων των προισταμένων στην φυσική τους θέση, δεδομένου οτι τέτοια απόφαση έχει εκδοθεί τον Ιανουάριο του 2020 και είναι αυτή που ισχύει πλέον!!

Δείτε...Αν οι υπάλληλοι δεν πάνε την Δευτέρα στην θέση τους να αναλάβουν υπηρεσία θα υποπέσουν σε πειθαρχικό παράπτωμα "άρνησης ανάληψης υπηρεσίας", ενώ αν εμποδιστούν από την ηγεσία η όποιον άλλο να αναλάβουν τότε Περιφερειάρχης και οποιος άλλος θα είναι υπόλογοι με τις σοβαρές κατηγορίες της παράβαση καθήκοντος και παρεμπόδισης ανάληψης υπηρεσίας.

Για να δούμε λοιπόν......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου