Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Και νέο ...χαστούκι σε Σπανό και Κελαιδίτη για τις .."διώξεις"! Ακυρες και πάλι οι ..μαιμουδο-αποφάσεις!! (ΔΕΙΤΕ)

Για τρίτη φορά (όπως ειχαμε προβλέψει) ακυρώθηκαν οι αποφάσεις μετακίνησης των υπαλλήλων Μάρκου-Ιωαννίδου και Λολακά, αυτή την φορά (δεύτερη) από την Αποκεντρωμένη Υπερπεριφέρεια!


Δείτε εδώ το ρεπορτάζ (τότε) https://www.eviatoday.news/2020/01/blog-post_42.html

Μετά από την προσφυγή του Αν. Λολακά στην Αποκεντρωμένη κατά των αποφάσεων του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, εκδόθηκε η απόφαση με την οποία "ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ..ΔΕΥΤΕΡΕΣ (αυθημερόν) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ μετά τις ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ"!!



Μάλιστα ο κος Ντίτορας επισημαίνει την "παράβαση καθήκοντος Σπανού και Κελαιδίτη" και την παραπομπή τους στο Πειθαρχικό ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ενώ τον Μάιο εξετάζεται στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά "η προσφυγή των διωκομένων περί μη συμόρφωσης στην προγενέστερη απόφαση του Εφετείου" με την οποίαν είχαν δικαιωθεί!

ΔΕΙΤΕ



Ειναι προφανές οτι η απόφαση αυτή αφορά και τους τρείς (Μάρκου-Ιωαννίδου και Λολακά) που θα πρέπει άμεσα να μετακινηθούν στις θέσεις που ηταν προηγουμένως των διώξεων του 2015!!
Δηλαδή ο Μάρκου Προιστάμενος της Δ.Τ.Υ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ, και η Ιωαννίδου στην Δνση Συγκοινωνιων.

Αυτό φαίνεται και από την κοινοποίηση για να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι-θιγόμενοι των αποφάσεων αυτών!

ΔΕΙΤΕ
 Δειτε και τον νόμο που επικαλείται ο Ντίτορας για την σοβαρή παράβαση καθήκοντος..


"Άρθρο 120 – Υποχρέωση συμμόρφωσης – Αντικατάσταση άρθρου 231 του ν. 3852/2010
Το άρθρο 231 του ν. 3852/2010 αντικαθίσταται ως εξής:

«Υποχρέωση συμμόρφωσης
1. Όλα τα όργανα των δήμων και των περιφερειών, συλλογικά και μονομελή, τα νομικά πρόσωπα και οι σύνδεσμοι αυτών έχουν υποχρέωση συμμόρφωσης χωρίς καθυστέρηση προς τις αποφάσεις του Επόπτη ΟΤΑ που εκδίδονται σύμφωνα με τα άρθρα 225 έως 228.
2. Την υποχρέωση της παραγράφου 1 έχει και το πάσης φύσεως προσωπικό που υπηρετεί στα νομικά πρόσωπα της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

3. Η μη τήρηση των υποχρεώσεων των προηγούμενων παραγράφων συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος, η οποία ελέγχεται πειθαρχικά κατά τις οικείες διατάξεις που διέπουν τους αιρετούς και το προσωπικό των ανωτέρω νομικών προσώπων»."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου